| Laviniu67 a întrebat:

Salut, am o relatie de 2 luni si am ganduri destul de serioase si de viitor cu partenera. Eram curios daca si ea, (nu neaparat casatorie si copii insa daca isi vede viitorul cu mine) asa ca am intrebat-o. Raspunsul ei a fost ca vrea sa traim momentul si ca vrea sa fim impreuna pana cand nu va mai merge intre noi. Intrebarile mele sunt:
E normal sa ma gandesc atat de departe dupa 2 luni?
Ce pot intelege din raspunsul ei? Ca vrea un viitor sau ca vrea doar sa fie intr-o relatie?

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Jesus au trecut doar 2 luni, abia vă cunoașteți, chill out

| Freya1 a răspuns:

Cred ca la doar două luni te gândesti cam departe i-ar fata ti-a raspuns foarte bine.
Ce trebuie sa înțelegi? Ca o sa fiti impreuna atata timp cat va veti iubi si intelege, adică exact ce a spus.

| anonimg a răspuns:

Toți oamenii trebuie să fie conștienți că dorințele lor nu se potrivesc întotdeauna cu realitatea.
Este normal să te gândești atât de departe după două luni. Dar pentru că nu ești pregătit pentru căsătorie, tocmai de aceea răspunsul ei nu este unul potrivit căsătoriei care spune: "vom sta împreună până când moartea ne va despărți". Răspunsul ei este potrivit viitorului pe care tu i l-ai prezentat.
Viitorul și scopul relației dintre un bărbat și o femeie este căsătoria. Ea ține la tine; dar dacă i-ai prezentat un viitor 90% sau 99% sigur și nu 100%, atunci ea nu are de ales decât să se bucure de clipele petrecute cu tine, dar nu și de viitor.
O astfel de relație nu va dura, chiar dacă acum amândoi vă puteți jura cu toată sinceritatea inimii că veți fi împreună. Bineînțeles aici intră în calcul și vârsta voastră.
În general o fată caută căsătoria, chiar dacă acest lucru poate că nu mai este la modă. Dar căsătoria reprezintă punctul culminant al siguranței într-o relație. Iar orice fată/femeie are nevoie de această siguranță. La fel și copii.
Tinerii și tinerele trebuiesc educați mai dinainte ca atunci când intră în relații unii cu alții, scopul acestor relații trebuie să fie căsătoria.
Tu trebuie să te pregătești pentru căsătorie dacă nu vrei să pierzi această fată. Visul oricărei tinere este să fie cerută în căsătorie. Partenera este întotdeauna oglinda partenerului. Dacă înveți să te privești prin ea, prin răspunsurile ei, prin manifestările ei, atunci poți spune că începi să te cunoști. Oferă-i siguranță și vei primi siguranță.

| SilentRain a răspuns:

Sunt 2 luni, clar nu putea pune un verdict 100% singur
Apreciază sinceritate fetei, ca nu ti-a zis povesti

| CodrutElian1990 a răspuns:

Raspunsul ei este cel mai adecvat.

| siriusblack98 a răspuns:

1. Nu, nu este normal după două luni să gândețti așa.
2. Poți înțelege că ea nu se gândește atât de departe. Și nu-i mai pune astfel de întrebări pentru că sigur o pierzi.

| AndreeaWTS a răspuns:

În primul rând 2 luni e o perioadă mult prea scurtă pentru a putea spune că ai reușit să o cunoști. Bineînțeles că nici ea pe tine.
A fost o întrebare nelalocul ei.
Nu-i poți cere o garanție pentru viitor după 2 luni de zile. (nu-i poți cere o garanție pentru viitor nici după 2 ani, pentru că modul ăsta de abordare e o prostie)
Ea pare o fată deșteaptă pentru că ți-a răspuns foarte corect.
Veți fi împreună atâta timp cât relația asta va fi benefică pentru amândoi. Scurt și la obiect.

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

După două luni, ce viitor ai vrea sa vadă cu tine? E normal ce ți-a răspuns! Încă ți-a dat răspunsul perfect! Vroiai sa îți spună ca o sa rămână cu tine toată viata și nu o sa te părăsească niciodată și o sa va iubiți enorm? Aloooo! Lăsați vorbele. Nu mai cere cuiva chestii de genul și mai ales nu după un timp atât de scurt! Importante sunt faptele! Iar faptele le vezi pe parcurs. Dacă vrei vorbe, ți le putem spune și noiwinking. Te dam pe spate din doua cuvinte? Maturizează-te pentru a avea o relație frumoasa și de lunga durata!

| NarcisIfrim a răspuns:

Prin ce ti-a spus denotă faptul că e o fată deșteaptă și matură. Dacă tu de acum vii cu chestii de genul o sa o plictisești.În relație trebuie să existe puțin mister, să o ți in priză și cu ziua de mâine chiar. Dacă nu, intervine monotonia și plictiseala, si e cel mai oribil lucru.
Deci lasă căsătoria, și vezi de ziua de azi si de maine.Cum să o surprinzi, cum să o enervezi, cum sa o iubești.

| AlexValentinn a răspuns:

Gandesti asa pentru ca esti indragostit de ea, asa e la inceput, si eu pateam asa, ma indragosteam foarte usor de o fata si in perioada aia tot asa ma gandeam si eu la un viitor cu ea si nu stiu ce, dupa 3 luni maxim nu mai eram asa indragostit de ele, ma obisnuiam si deja nu ma mai gandeam la niciun viitor, chiar ma gandeam poate sa ma despart de ele. Deci stai linistit, te-ai indragostit de ea si de aia gandesti asa, ea probabil nu se ataseaza asa repede si e cu capu mai pe umeri deci relax, nu iti fa probleme pentru gandurile astea ca oricum o sa iti dispara in scurt timp laughing.

| OanaDD a răspuns:

Cred ca te-ai grabit. Lasa lucrurile sa mearga de la sine si daca totul e ok veti fi impreuna toata viata.