| felfalus a întrebat:

Am o relatie la distanta.Problema este ca sunt foarte gelos, nu stiu cum sa ma controlez.De fiecare data ma cert cu ea pe motivul geloziei.I-am interzis sa vorbeasca cu altii,sa ii priveasca etc.ea s-a supus,insa eu tot am continuat cu gelozia.Un alt motiv de cearta sunt parintii ei,deoarece sunt comunisti,adica nu o lasa sa vina la mine,sa vina cu mine la un majorat, o petrecere etc.A vorbit cu ei de nenumarate ori, insa ei nu inteleg.Nu mai stiu ce sa fac, cum sa ma controlez.Ma cuprinde mereu o stare de paranoia:ca face aia ca ii cu ala,de fapt ea ii acasa,dar realizez dupa ce ma cert cu ea.Ii reprosez ca nu face nimic pentru noi,ca nu vine la mine.I-am mai spus ca daca m-ar iubi,ar face tot posibilul ca sa vina, dar ea spune ca daca ar veni fara voia parintilor, nu ar mai primi-o in casa...Va rog raspundeti-mi la subiect, fara glume pe seama mea/ei/parintilor ei

Răspuns Câştigător
| Rauldor a răspuns:

Cum stai cu încrederea în propria ta persoană? E posibil să ai impresia că ea este prea bună pentru tine, de ce o cicăleşti atâta. Bucură-te că nu te-a părăsit încă. Gelozia nu însemnă iubire.Controlează-te nemaiînchipuidu-ţi diferite scene( adică ea cu alţii).Ea încearcă să fie cât mai mult cu tine, de câte ori poate, iar tu o chinuieşti cu gelozia. Dacă acum nu poate fi cu tine la un majorat, asta este. Înţelege că nu poate risca, părinţii ei o şantajează emoţional, este între ciocan şi nicovală.Vor mai fi şi alte ocazii. Poate părinţii ei nu au încredere în tine, la faza asta ai putea să lucrezi.De ce nu vorbeşti tu cu ei frumos, civilizat precum că tu nu ai de gând să-ţi baţi joc de ea, că o iubeşti cu adevărat, şi cu gelozia mai încet, mai multă încredere în ea. Dacă ea ar alege să te înşele, asta o califică pe ea neserioasă, nu pe tine că ai avut prea multă încredere în ea.Sincer, relaţiile la distanţă nu prea funcţionează, părerea mea.

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
TU ai o mare problemă.
Mergi la un psiholog!
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

O sa te insele ai sa vezi si nu-ti mai arde de gagici la distanta

| Gizăz a răspuns:

E cum căcat poţi să-mi ceri să nu fac mişto de tine când tu îmi zici că "i-ai interzis" să vorbească SAU SĂ SE UITE la alţii?! laughing) Prietene, îţi dau un sfat. Dă-ţi două palme şi maturizează-te. Nu te mai purta ca un puţoi de 13 ani.

| felfalus explică (pentru Gizăz):

Corect frate, ai dreptate..is un ratat

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Esti imposibil, de ce? Ce nu-ti ajunge,nu-ti convine? Si de ce nu faci nimic in legatura cu asta? Schimbarea incepe din tine,calmeaza-ti gandurile,recunoaste ca gresesti si ca esti paranoia. Oricat de comunisti ar fi parintii ei, trebuie sa vorbesti cu ei,sa gasesti o cale convenabila pentru amandoua parti. Intr-o relatie trebuie sa aveti putina libertate,nu o priva de anumite lucruri din cauza nesigurantei tale. Acum, sa fim sinceri, tu nu te uiti la fete? Chiar daca nu ai vrea, tot dai de privirea unei fete. Aici nu esti corect. Fiti egali, aveti rabdare cu voi, ca sunteti la distanta.

| express11 a răspuns:

Esti dilis nene! miine-poimiine o strangi de gat!

| Mădă0611 a răspuns:

laughing
"- vai, te iubesc la disperare de ma doare sufletili, as trece prin apa, foc, ger, desert pentru tine, as face orice
- hai la mine
- mnooo, n-aaam chef, hai tu."

Deci, de ce nu mergi tu la ea?

| felfalus explică (pentru Mădă0611):

Doar eu ma duc la ea

| SkyPilot a răspuns:

Asa nu faci altceva decat sa fie si mai rau decat deja este. O relatie la distanta este foarte greu de mentinut. Nu poti sa ii interzici ceva si nici sa o cferti ca nu face un lucru pe care nu il poate face. Nu vei reusi altceva decat sa o faci sa sufere si o sa o pierzi. Controleaza-te!
Parintii nu o lasa pentru ca nu au incredere in tine si din cate scrii au si de ce. Incearca sa ai o influenta pozitiva asupra fetei si poate ti-i apropii si pe ei.
Nimeni nu are nevoie de unul isteric si care nu stie sa se poarte. Pentru o schimbare, fa-i niste declaratii din suflet fetei si ai grija sa ii spui cate ceva frumos de cate ori vorbiti.

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu exista sfaturi pentru asa ceva. Tu trebuie sa inveti singur cum sa te controlezi.
Incearca sa realizezi ca nu ai aproape niciun control asupra lucrurilor pe care le face ea. Daca ar vrea sa te insele te-ar insela oricum, crede-ma, tu nu ai avea nicio putere. Pana atunci fii fericit ca sta cu tine si ca iti accepta crizele de gelozie. Asta spune multe. Daca nu ar tine la tine, nu ar sta cu tine. Si atat timp cat tine la tine, nu te va insela.

| MskDesign a răspuns:

Esti jalnic!

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut.

In spatele geloziei sta de multe ori lipsa de incredere in altii? Crezi ca asta ar putea fi si in cazul tau?

| SweetMinion a răspuns:

Dati 2 palme ca sa iti revi la realitate.

| puppetmaster a răspuns:

Iti spun ceva:daca ea nu te-ar fi iubit cu adevarat, ti-ar fi dat papucii de mult la cate ai spus tu mai sus ca i-ai facut. fata asta chiar te iubeste,(scuza-mi jignirile)dar tu esti tampitu' in relatie.Maturizeaza-te si ai grija ce faci si ce spui, ca daca tu continui asa, oricat de mult te-ar iubi, intr-o zi se va satura de fitele si figurile tale si-ti va da papucii! Asa ca incearca sa te schimbi si sa incetezi cu porcariile astea!