anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am observat ca pe acest site poti comunica probleme si darui solutii pentru fiecare in parte.

Nu ma pot plange de soarta intrucat cu oarece dificultati am un job stabil (nu si stralucit) insa odata cu incheierea studiilor viata mea sentimentala a trecut printr-o grea ruptura.

Din varii motive pur existentiale (nu si umane) relatia mea cu fosta prietena s-a terminat treptat treptat odata cu "bucuria" absolvirii unei facultati tehnice. Nu m-a dezamagit peste masura acest aspect intrucat eu am facut tot ce putea face un om normal care foloseste tot ce a primit ca dar de la Dumnezeu.

Problema e ca viata a devenit un ciclu in doi timpi : casa serviciu iar ocaziile de a intalni si cunoaste fete sunt mult mai mici decat in facultate. Si in facultate abia in anul 2 mi-am facut o prietena.

Am discutat si cu prietenii mei si cu parintii care m-au sustinut dar nu mi-au putut gasit o solutie valida care rezolva dilema.

Sunt realist si constientizez ca fetele nu pica din cer indiferent cat de mare ar fi aste[tarea iar eu singur trebuie sa ma orientez.

Insa nu-mi dau seama ce mai poti face cand societatea din ziua de astazi te trateaza ca pe o unealta si nu ti permite prea mult sa treci de bariera cotidiana.

De aceea va rog in limita bunului simt sa-mi dati o idee originala prin care un individ intr-un oras relativ strain sa aiba oportunitati reale de a intalni fete tot de bun simt si cu care sa incerce bazele unei relatii! Multumesc

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pentru ceea ce iti doresti tu, iti trebuie multa bafta. Iti doresc sa o ai!

| Vix999 a răspuns:

Siguri ai prieteni, care au prieteni, care la randul lor au prieteni.
Organizeaza o seara in club, pub...ce vrei tu, la care fiecare prieten sa vina cu cine vrea....prieteni, prietene. In felul asta iti largesti aria de cunoscuti si din aproape in aproape ajungi si acolo unde vrei tu sa ajungi.
Sau vezi pe la serviciu... poate ai colege, care au prietene..etc.
Ideea e sa faci networking...

| JojuGB a răspuns:

In ce oras locuiesti? oricum, fete cu bun simt gasesti cam greu iar eu unul nu le mai pot intelege caracterul si comportamentul! poate ca Dumnezeu are ceva bun pentru tine si iti va iesi in cale o fata buna dar sa cauti tu nu cred ca e o idee chiar buna. cel mai bun psiholog e Dumnezeu si daca vorbesti cu el, cu siguranta te va ajuta. happy

Răspuns utilizator avertizat
| Chiazna_Gigel_1977 a răspuns:

Era o vorba ca de la o varsta incolo te marita babele, adica te imping in spate ceilalti aranjandu-ti intalniri. Desi nu e original, fa cunoscut si la prieteni si cunostinte ca esti interesat. Ai grija insa sa nu fii prea stresat ca uneori cauti si nu gasesti alte ori te cauta cand nu te-astepti.