| DaianaAndreea a întrebat:

Am prieten de ceva timp indelungat, il iubesc,ma iubeste, mi-a si dovedit asta, dar avem o problema. Mereu cand planuim sa iesim, intervine ceva : ba imi zice ca e bolnav cineva din familie si e retinut, ba are antrenament, ba meditaii, iar eu tot am batut apropouri de o posibila iesire. De cele mai multe ori e de acord dar inainte de intalnire, intervine ceva. La inceputul relatiei imi zicea ca nu vrea sa o dea in bara si sa ma piarda, dar pe parcurs, incercarile mele de a-i dovedii ca nu are de unde sa stie cum va fi daca nu incearca, l-au pus pe ganduri. Am tot avut rabdare din cauza ca il iubesc, dar sincer nu mai pot. Nu vreau sa ne despartim, dar nici nu mai stiu ce sa fac. Voi ce spuneti?

Răspuns Câştigător
| Spitz10 a răspuns:

Nu puteti continua asa.Incearca sa ii explici ca nu iti convie sa te tot amane.Si in plus faza cu o ruda bolnava nu o cred.Cu ce poate ajuta daca sta acolo, langa "ruda bonava"? Poate e si el mai timid si ii e frica ca poate face o prostie...are si el emotii, si eu cand am iesit cu o fata pe care o placeam imi tremurau mainile.Dar intalnirea s-a dovedit a fi ca naiba.Eu mi-am pierdut toti bani, ea sia spart telefonu...Iti dai seama ca de la emoti poti face neplaceri. Spune-i sa se gandeasca bine cand vreti sa va intalniti si data aia va ramane. Daca si atunci nu vine inseamna ca nu tine la tine. Funda?

8 răspunsuri:
| Patricia99 a răspuns:

Lasa-l o perioada(7-14 zile) daca el vorbeste cu tine e ok. Daca te invita sa iesiti aplicai si tu metoda happy

| LadySV a răspuns:

Sfatul meu e unul simplu numai timpul va decide, dar nu e rost sa astempi intreaba-l poate iti va da raspuns

| DaianaAndreea explică:

Multumesc pentru sfaturi! In fine, am incercat toate metodele dar nimic. voi vedea ce va fi.sad

| pisoias a răspuns:

Nu te-ai gandit ca ar mai putea avea o alta relatie? Motivele mi se par puierile.

| papusica987 a răspuns:

Poate nu vrea sa te vada.
sau poate chiar intervine ceva.
eu zic sa nu ii mai zici sa iesiti, asteapta sa iti zica el.

| mona a răspuns:

Decat asa mai bine fiecare sa isi vada de viata lui

| lorryy03 a răspuns:

Are pe alta laughingcu siguranță.

| AllForOneAndOneForAll a răspuns:

Probabil nu are bani ori se fereste de ceva