Din ce ai spus tu aici, tare cred ca deja esti cam insistent
Sfaturi, nu pot sa-ti ofer.
Poate aceasta a-2-a sansa... E doar o alta sansa sa repeti aceleasi greseli... Ai grija, nu exagera. Nu investii in ea mai mult decat iti permiti sa pierzi.
Nu știu de ce dar e ciudat. A doua șansă? Gândește-te că la viață primim doar una, și dacă nu o folosim cat mai bine am primit-o degeaba.
Nu poti sa faci prea multe in situatia ta, vorbesti cu ea, ii spui ce simti, ii spui cum te face sa te simti si toate alea. asta daca aveti o relatie mai apropiata deja ca daca ea e un strain complet este cam ciudat sa ii spui asta.
Iti faci prea multe probleme. Cand un barbat trebuie sa isi bata capul cu o tipa, inseamna ca respectiva nu prea e interesata de el. Cand o tipa e interesata de un barbat, se lasa ea *cucerita*, face ea tot posibilul ca relatia sa mearga.
Prin fapte, ai putea arăta amabilitate, o floare, o ciocolată.
Depinde ce simte și ea pentru tine! Mult succes în a cuceri o inimă!
Gândește-te că există milioane de alte fete în lume, nu doar ea, vorbește cu ea, fă ce îți spune inima, dacă nu vrea să fie cu tine, las-o în pace, nu te mai gândi la ea, găsește-ți altă fată. Gândește-te la ce am zis la începutul răspunsului.
Spune-i ca iti place de ea, si daca doreste sa aiba o relatie cu tine spune-i ce simpti asa asa o sa fie impresionata daca i spui asta fi tu insuri cu bune cu rele, deschidete in fata ei, si cumparai un trandafir rosu, succes
1.spune-i ca o placi(introdu cateva argumente)
2.Zii despre ce sentimente ai
3. Invito la o cafea/pizza
4.Incearca sa o faci sa rada
5.Continua cum crezi tu ca e mai bine
stef2222 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nare întreabă: