Ideea este sa gasesti solutii! Ca asa si daca spui sau nu spui ce e si atat, nu te ajuta cu nimic.
Adica sa dai de cineva care sa te ajute sa vezi eventualele posibilitati sa iesi din situatia asta, solutii pe care poate tu nu le vezi. Si daca chiar nu sunt solutii, dar macar s-a incercat gasirea lor.
Adica sa fie discutia constructiva.
Mulțumesc!
Dar eu nu pot merge la prieteni niciodată doar la un prieten pe care îl cunoaște mama foarte bine
De ce nu poti merge la prieteni niciodata? Sunt in alte tari la mare departare?
Nu,sunt foarte aproape dar așa consideră părinți mei...
Că nu am voie
Cati ani ai? Si nu poti vb cu ei la telefon? Si oricum, si daca te-ai duce la ei, ai vreunul care te-ar putea ajuta? Nu sa zici in gol si atat, si sa zica da, da da...si sa nu propuna nici o solutie.
Daca ai placerea, imi poti scrie un mesaj sau o felicitare pe aceasta pagina.Pot primi de la orice utilizator. Daca nu reusesti, raspunde aici si gasim o solutie
Știu că e greu. Încearcă să-ți găsești activități plăcute ca să te simți mai bine, să studiezi ceva ce te atrage, să cânți, să dansezi, să desenezi, etc.
Nu sunt lăsat să fac așa ceva
Cum să nu poți face absolut nimic?
Această informație nu este importantă și nu ajută cu nimic la rezolvarea acestei probleme!
CatGirl întreabă: