Fete gasesti peste tot, la scoala, la cinema, la piata, la mall, la magazine samd.
Tocmai atitudinea ta de disperare alunga fetele de langa tine. Si, fii pe pace, ca ai doar 16 ani, nu 40...
Aceeași problemă am avut-o și eu de la 15 ani, dar m-am anturat cu un grup de băieți mai nebuni care flirtau cu mai multe fete de pe afară, iar pe parcurs am învățat și eu din tehnicile lor. Când ieșeam afară cu ei și vedeam fete pe stradă, mă duceam la una dintre ele și îi ceream Instagramul, iar apoi continuam să ne cunoaștem pe Instagram și, după ce ne-am cunoscut, am ieșit la o cafenea. După 3 zile de când am continuat să vorbim, am abordat-o într-un fel încât să ajungem si la relații sexuale. Dar, la cum sunt eu, am lăsat-o, chiar dacă îmi plăcea de ea atât la aspect, cât și la gândire. M-am plictisit de orice și pur și simplu i-am dat papucii. Deci, in concluzie, nu îți recomand să cauți fete pe tot felul de aplicații că sunt foarte mici șansele ca vreo fată să vrea o relatie
Frate, la liceu chiar n-ai reusit sa agati nimic, sa te bagi in seama cu vreouna? Mie mi-e greu sa cred, tu ori esti prea rusinos ori astepti ca un print sa iti sara vreouna in brate, fapt care nu o sa se intample niciodata. Daca nu actionezi acum, fata care iti place la momentul actual o sa se cupleze cu altul si tu o sa ramai cu buza umflata.