Si acesta poate fi un raspuns:
" în 18 Iunie | Capișon a întrebat:
Salut! Am și eu o întrebare! "
Deci sa inteleg ca esti baiat si te-a sarutat un alt baiat, pentru ca nu imi suna numele de capison a gen feminin deloc
Deci in timp ce el incerca sa te sarute dar doar reusea sa te pupe tu te transformasei in stana de piatra? Hai spune mi ca nu ti-a placut si ca nu ai vrut sa va sarutati. Acum te simti vinovata pentru ca l-ai lasat, el s-a jucat putin cu tine si a vrut sa te testeze sa vada daca chiar ii iese si cat de departe poate ajunge.
Choar daca e mai mic ca tine nu stii ce a facut si ce nu. Nu te mai gandi la asa, nu ai facut nimic rau, dar pe viitor nu mai fi atat de credula. Daca el iti spunea ca e virgin si ca vrea sa vada cum e sa faci sex tu il credeai?
Daca ii place de tine te va cauta, iti va cere poate o intalnire, veti vorbi despre asta.
Te simti prost pentru ca la varsta ta asta piate fii considerata o vina, greseala, pacat. O sa te duci cand vine vremea la biserica si o sa te apovedesti si o sa treaca. Dar nu e ma vede cu baiatul acela. Esti prea mica, unde se va ajunge, sa faceti dragoste? La varsta voastra trebuie cel mult sa va tineti de mana
Ce naiba treaba are biserica cu treaba asta?!
Pentru că are gen 12-14 ani... daca avea 16 mai ziceam, dar asa, o sa-i ramana pe constiinta. Sau poate nu, depinde de fiecare. Dar in locul ei m-as duce, nu stiu, n-as putea sa las pe cineva de 11 ani sa-mi dea limbi. Sorry bro.
înseamnă că băiatul respectiv te place. Ai spus ca e mai mic, acum depinde și care e diferența de vârstă dintre voi doi.
Totuși e ceva diferență înte noi! Însă acum nu știu ce să fac!
Sunt confuză!