Ti-as spune sa-mi faci cunostinta cu ea ca sa stiu ce declaratie sa ii fac. Glumesc!
La modul serios acum, declaratia trebuie sa o gandesti tu. Pentru ca tu o cunosti mai bine. Daca o cunosti indeajuns.
P.S. De obicei relatiile se aniverseaza la an nu la cateva luni.
Declaratia trebuie sa vina din sufletul tau, altfel nu are valoare. Plus ca noi o stim pe iubita ta? Stim noi oare cum arata si ce face pentru tine in relatie? Daca o iubesti inseamna ca poti sa te pui la o masa, cu un creion si o hartie si sa-ti deschizi inima printr-o poezie. Daca nu poti, inseamna ca n-o iubesti.
Dacă nu ești capabil să-i faci o declarație singur... E foarte aiurea. Ai putea să te chinui sa scrii și tu o fraza-doua, probabil ar aprecia 3 rânduri scrise de tine mai mult decât 100 luate cu copy/paste. Nu?
O iubirea mea din colt de luna
Te iubesc asa de mult
Tu ești raza mea de soare, te iubesc așa de mult.
Și ești a 10a minune de pe Luna, căci de acolo provii, fiindcă nu exista ființă de pe Terra care sa mi faca inima sa bata ca alergatul de pantera. Funda?
La mulți ani iubirea mea.
Vreau sa îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, mulțumesc ca mi-ai fost alături, mulțumesc că m-ai ascultat când am avut nevoie, mulțumesc ca ai grija de mine, mulțumesc pentru ca exiști. Acum 10 luni ne-am unit suflete și am făcut o inima mare și frumoasa ce ne aparține. Te iubesc cel mai mult pe lumea asta și chiar nu știu ce m-aș face fără tine. Ești lumina ochilor mei, fericirea mea, motivul meu de a zâmbi. Îmi pare rău pentru toate certurile pe care le-am provocat. Te iubesc pana la luna și înapoi dragostea mea
Loredana96 întreabă: