anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

care inca nu are niste raspunsuri chiar concrete pana la urma. De ce barbatii lovesc sotiile? Unul dintre motive ar fi poate o intamplare de infidelitate cre l-ar putea fi lasat pe barbat "marcat" cumva si nu se poate controla din cauza asta? Stiu ca pare ciudata intrebarea dar mereu mi-am pus intrebarea asta. Ca doar nu sta femeia neaparat asa de "fraiera" mereu, are si ea motivele ei poate de se ajunge la asa ceva.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sant prea slabe romancele de se lasa batute usor, ei le bat pentru ca se imbata sau asa le place le produce satisfactie din gelozie. Deaia cauta straini o parte din romance. Oricum alea batute sigur au fost prostituate in trecut doar dumnezeu nu doarme si le da o lectie de viata, dupa placere vine si chinul

suntserios
| suntserios a răspuns:

In majoritatea cazurilor e vorba de factori precum lipsa de educatie si alcoolul. Astia sunt factorii principali in violenta im familie. Asta cu "a facut ea ceva de merita batuta" e doar o urma de metalitate arhaica.

| Freya1 a răspuns:

Din lașitate, din proasta educație, alcool, lipsa de respect, stima de sine scăzută etc.

| Celcestietot a răspuns:

Din diverse cauze. Chiar dacă sunt persoane care cred că femeia merita bătută și chiar sa fie așa, nu este civilizat si moral să dai in ea, mai bine bagi divorț, asta dacă ești căsătorit. Doar ateii, sataniștii, creștinii cu numele (adică cei care sunt botezați inconștient atunci când sunt mici și care acum nu dau 2 bani pe existența Creatorului și a valorilor morale) s-a.m.d, o sa vezi că fac asta, nu un creștin adevărat. Nu i-au apărarea niciunui sex, decât a adevărului, iar adevărul este că în ziua de asta sunt o mulțime de persoane bolnave cu capul. Doar studiază comportamentul bărbaților sau a băieților care se afla în societate și vei vedea că este cum am spus eu, deci cauza este creierul bolnav.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

S-au apropiat vremurile acelea de final, sti tu acele vremuri mentionate in Biblie, Coran etc.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Se duce lumea de rapaaaa!

| Iote a răspuns:

"Unul dintre motive" a fost... alta mancare decat ce ar fi dorit el. De fapt el o inselase si voia sa nu fie prins, mascand asta cu nemultumirea de acasa. Motive sunt multe. Iar unele femei sunt slabe (de inger) si nu au curajul sa-i paraseasca. Altele nu au unde se duce sau din ce trai. Altele sunt de-a dreptul proaste, crezand ca asa trebuie sa fie o casnicie. Si asa mai departe. tu, ce educatie ai primit de crezi ca intotdeauna femeia il inseala pe barbat? Sau, sa te intreb altfel: cu cine l-a inselat? Nu tot cu un barbat care la randul sau si-a inselat sotia? Ca doar nu cu Sfantul duh.

| sayWhaaat a răspuns:

Barbatii care-si lovesc iubitele/sotiile sunt niste jeguri, iar femeile care nu se despart de ei sunt niste idioate.

| Uvox a răspuns:

Raspunsul este f.f.simplu si te voi cita "nu se poate controla".
Ignora prostiile de genul vine apocalipsa, atei, iudei sau femei.
Violenta este refugiului prostiei.

| Delcatty a răspuns:

Nivelele ridicate de testosteron vor face oamenii mai agresivi. Un lucru necesar pentru supravietuire, dar care trebuie controlat in anumite situatii.
Cred ca intrebarea ta e, totusi, alta: de ce stau femeile cu un barbat agresiv, nu e si vina lor?
Asculta-ma, atata timp cat nu e vorba de legitima aparare sau de un caz foarte grav (un copil e abuzat/cineva e violat/te-a inselat cu cel mai bun prieten "pe patul tau si pe muzica ta"), nu mi se pare ca exista un motiv sa iti bati partenera. Mi se pare o tactica folosita de cei mai jos barbati, controlatori, narcisisti care vor sa impuna dictatura in relatie.
De ce sta o femeie? Din cauza abuzului psihic, din cauza unor traume din copilarie si din cauza increderii in sine scazute. Cand esti abuzata, tinzi sa crezi ca e vina ta si nu stii ce e normal cu adevarat. Un narcisist manipulator poate distruge foarte usor pe cineva careia viata nu i-a oferit prea multe.

| Evejko a răspuns:

Nu Iubita mea,dacă ii permiți sa te lovească in gluma,prinde"mana de dat" Trebuie sa vadă ca te superi chiar și atunci când te lovește in glumă ca sa își poată țină mâinile acasă, cât despre infidelitate, dacă a venit vreodată acasă și nu te-a putut privi in ochii, nu te-a putut atinge atunci da, poți bănui ca e infidel. Daca e obișnuit sa fie infidel atunci nu mai indica ceea ce ți-am spus mai sus, e infidel și ajunge acasă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic