| dntGabriel a întrebat:

Salut happy am si eu o intrebare care ma macina de vreo 3 luni incoa este vorba despre o persoana care pe langa faptul ca tin destul de mult la ea si sunt in stare sa fac aproape orice pentru ea din punctul meu de vedere cred ca ea nu constientizeaza anumite chestiuni care le fac sau le zic. Sunt intr-o relatie de 2 ani si 8 luni care din punctul meu de vedere au fost clipe de uitat si clipe de neuitat pe parcursul relatiei dar fiind constient ca orice chestie dintre noi doi care s-a stricat noi nu o aruncam ci incercam sa gasim modalitati de a repara nu am trait nici unul cu gandul hai sa aruncam ca nu ne mai trebuie tot timpul reparam si analizam problema in care ne aflam. Problema majora care a intervenit intre noi este distanta la propriu vorbesc ne despart doar cateva sute de km dar am discutat pe chestiunea asta intens si am ajuns la concluzia ca Nu sunt eu Persoana care ar trebui sa ii spuna stai cu mine nu pleci nu puteam sa ii distrug viitorul pe langa faptul ca eram constient ca trecut a lovit-o destul de tare si ma mir cum nu a cazut in depresie in fine oricum am zis ok du-te in partea cealalta a tarii ocupa-te de facultate fa-ti o cariera si vom incerca sa mentinem relatia cum consideram noi mai bine.Ok zis si facut a trecut o saptamana /au trecut doua saptamani totul parea perfect dar a 3 saptamana mi-a cerut voie sa iasa in discoteca cu amicele ei am zis ok du-te distreaza-te si uita de trecutul care te macina in fiecare zi simta-te fericita si implinita. Okay atunci cred ca am simtit primul gol in mine... nu ma durea. dar apareau intrebari in mintea mea care la chiar nu puteam gasi un raspuns care sa ma satisfaca. Dupa acea zi am intrebat-o cum s-a simtit daca s-a distrat daca e in largul ei; culmea ca a zis Da si mi se parea un raspuns normal dar parca lipsea acea fraza"A fost ok dar era si mai Ok daca erai si tu cu mine " in fine vreme a trecut au venit sarbatorile si ca in fiecare an le organizam la mine acasa dar cand ne-am intalnit parca ceva era schimbat ea nu imi zicea anumite lucruri care le zicea odata si am incercat sa vb cu ea dar parca ceva nu era era gol ceva si is 100% sigur ca nu era din cauza mea.Eu nu sunt cheie de biserica nici ea nu e dar din punctul meu de vedere nu cred ca unele chestiuni ar trebui spuse la telefon Respectul nu mai este 100% Vorbele nu mai sunt ce erau candva si... Intrebarea mea este Se poate schimba in 2 luni cineva chiar in halul asta dupa o relatie de aproape 3 ani petrecuta in aceiasi casa acelasi dormitor si acelasi pat? Nu stiu ce sa mai cred sa continui sa ma "droghez" cu vize/planuri/sperante sau sa pun piciorul in prag si sa impun anumite conditii intre noi.Din punctul meu nu cred ca ii lipsea nimica /Bani au fost/mancare a fost/Masina a fost /Apartament a fost/Anturaj a fost/Distractie a fost/ ce lipsea? Vreau sa incercati sa imi spuneti/ma indrumati/imi dati un sfat referitor la problema cu care ma confrunt in momentul de fata.Se merita sa raman"drogat"? Se merita sa impun anumite Conditii?
O zi/seara placuta in continuare

3 răspunsuri:
| DenisaMetal a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu unpic mai serios si sa iei atitudine si ii spui ca s-a schimbat foarte mult. O persoana se schimba intr-un minut in altul, chiar daca il sti de ani intregi. Bafta

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Crezi ca e de lemn sa stea fara tine, gaseste un surogat pana se intoarce sau se taie filmul; s-ar putea sa fi plecat de langa tine ca sa suporti mai usor despartirea.

| Mihaela1964 a răspuns:

Eu cred ca stii singur ce-ai de facut, dar ti-e teama de ce poti descoperii.Incertitudinea e mai aiurea decat un adevar, chiar daca e crud.Gandeste-te ce sfat ai da unui prieten care ar fi in situatia ta-ala e raspunsul...Numai bine.