Pustiule,si parintii mei au patit asta.Si crede-ma cand iti zic, nu am 16 17 ani, sunt barbat in toata firea.Ii sunase ca domne... am accidentat pe cineva cu masina, sau m-a calcat pe trecere, nici ai mei nu ai inteles fix...totul.Ideea a fost ca noi stam chiar langa spitalu judetean, si l-a trimis mama la plimbare pe chestoru de la politie, si sa vina la spital sa ma vada.Culmea? ne-am intalnit pe scari, astia fugeau de le tremurau maselele, eu ii intreb asa frumos "Unde dracu va duceti ma asa?" Deci coborau scarile intr-un ritm de tremura balustrada, ii inteleg de ce.ideea e ca am 28 de ani, conduc masina, sunt om in toata firea, si ei tot s-au panicat.Telefonu era acasa, deci doar ce plecasem pana la magazin, nici cu masina nici cu cnimic.Cum am iesit din casa, nu a durat 10 min,fusesem sa iau o sticla cu otet, culmea tot ei ma trimisesera, deci mno, cum spuneam, am ramas sa beau o cafea la dozator, si aia a fost, 10 minute,ma intalnisem cu ei pe scara.Le-am zis, daca se mai intampla, sa incerce sa ma sune, nu raspund, sa astepte, sau sa se duca la spital.Sa nu dea nici macar un leu pana nu ma vad.
Si ei de unde puteau sti unde ai fost tu sau in cazul prietenului meu?
Nu ma intreba, suna la plezneala nu stiu, ideea e ca ai mei sau lecuit de asta, le-am explicat ca la copii mici.Sa isi vada de treaba, si sa astepte sa ii sun, in cel mai rau caz sa ma caute, mai in gluma mai in serios ori la morga, ori la spital
Mersi
TU nu ai nimic de făcut, decât eventual o foaie cu reguli pe care să le urmeze mama ta în caz că primește un astfel de telefon:
- să ceară numele celui care sună;
- să nu creadă absolut nimic din ceea ce aude până ce nu vorbește DIRECT cu tine, chiar dacă pentru asta trebuie să aibă chiar și câteva ore răbdare;
- să noteze numărul de telefon de pe care e apelată, dacă este vizibil;
- în niciun caz să nu scoată și să dea bani nimănui pentru nimic n lume.
Și mătușă mea a pățit ceva asemănător.
Fratele mamei mele urma să se căsătorească iar cineva a sunat-o pe mătușa mea să îi zică că fratele ei(adică unchiul meu) și viitoarea lui soție au avut un accident și sunt transportați cu un elicopter la spital. La cel moment erau rude venite din străinătate, toată lumea sa panicat. Din fericire în momentul în care vorbea încă la telefon cu acel individ unchiul meu și logodnica lui au ajuns acasă.
Din păcate în astfel de cazuri lumea trebui să se gândească mai bine înainte de a acționa.