A fi plin de tine inseamna a te da mare, a face pe desteptul, a incerca sa pari ceea ce nu esti si lista poate continua...
Ingamfat, arogant, te dai mare, si multe altele dace esti asa ar fi bine sa te mai golesti...
Sa fii plin de tine=k si cum lumea se invarte in jurul tau si nu u in jurul ei... k si cum u ai inventat miezul de la kirtes[kirtes nu are miez!]... k si cum u ai fii cel suprem si noi ceilalti ar trebui sa-ti stergem tie prafu`de pe umeri)))))))))))))))))))))...nu stiu cat de bine m`am facut inteleasa
Poi inseamna sa crezi ca tu esti centrul universului, ca tu esti cel mai important.sa crezi ca totul ti se cuvine tie.chiar si increzut, fitos, q aere. ceva in genul videoclipului acesta :: http://www.youtube.com/watch?v=13EsiCjsssY cum este si respectivul care crede ca totul i se cuvine lui, fara sa fie nevoit sa mai faca eforturi pentru a obtine acel"ceva"fiindca i se ofera pe tava .in general baietii plini de sine nu prea sunt apreciatzi de fete;)) in speranta ca ti-am putut fi de ajutor;)):*
anonim_4396 întreabă: