Mon bff . E vorba de Alex nu?
Pai.sa vedem, avand in vedere cum se comporta cu tine, eu zic ca da, te place.
Te pup madame
Forteaza un pic mana destinului.Invita-l undeva doar pe el ca sa iti dai clar seama daca te place ca pe o potentiala iubita sau doar ca pe o prietena
Nu neaparat, dar totul e posibil. Nu ai de unde sa stii ce se afla in mintea acelui baiat. Daca -ti place, eu zic sa-i faci avansuri pana nu ti-l sufla alta persoana!
Arata`i ca il placi si tu si poate se infiripa ceva din moment ce sta mai tot timpu cu tine e clar ca te place. uita`te si vezi daca se uita si dupa alte fete sau se comporta cu ele cum se comporta cu tine. si poate asa o sa-ti dia seama de mai multe chestii.sau,fa tu primul pas.nu cred ca nu i`ar place:X
E vorba de Alecsutszu?
Eu una zic ca te place, sta cu tine cate ore ai la scoala si mai vb si pe mess intr-una ). hai fata tu ca te place, daca nu te place il lipesc cu scoci de clasa ta ca sa nu se mute din cauza curvei profe de mate, pup
Depinde. poate sa stea cu tine mereu si pentru ca te considera o pr buna.depinde si cumm se comporta fata de tine.
Sa stii ca e posibil, propune-i sa iesiti la plimbare, cat de des si bate si tu niste apropouri, sa vezi ce se intampla