Nevasta lui Madalin este de vina: nu le cere socoteala cumnatilor.
Daca ar calcula si le-ar da "nota de plata", atunci s-ar face bilantul si fiecare sa-si plateasca partea - ori sa plece.
Are 46, am scris putin mai sus "Madalin e cel mai mic avand undeva la 46 de ani iar fratii lui sunt mai mari cu 2-3 ani"
46 de ani
Madalin ca e un pampalau. La George sa ii dea partea lui din apartament daca e cazul si apoi afara, si la Marian sa ii ceara bani pentru cat a folosit masina si atat. Ca madalin e luat cam de prost, si aia doi o sa profite cat pot.
Asa se intampla cand faci un melanj din relatiile fratesti.
Dupa ce ajungi major fiecare frate cu treaba lui.
Dar mai sunt si exceptii. Cunosc o familie unde pentru nevasta ffratii sunt mai importanti decat copiii ei. Nu mai vorbesc despre barbat.
Parerea mea? Fiecare frate sa traiasca pe cont propriu. Frate ca frate, dar branza-i pe bani - spune o zicatoare.
Madalin un bleg, Marian un mare smecher iar George un gunoi.
Artistii, cei din formatii, nu au suferit asa de mult in pandemie. Ba chiar au castigat mai mult. Cu despagubirile de la Stat si cu cantatul la negru.
Un lucru nu mi-e clar: s-a facut succesiunea? Marian a platit fratilor cotele lor din apartament?
Daca nu, corectez ce am zis mai sus: e un jeg! Sta in casa gratuit si isi mai si stoarce fratele de bani.
Sotia lui Madalin nu este "fara suflet si rea". Se gandeste la binele familiei sale si la copiii sai. De ce din munca lor sa hraneasca niste cheltuitori plus un parazit (George) care refuza sa lucreze? Cand m gandesc cati ani au fratii, parca ma apuca si pe mine furia.
Comentariul tau e pe departe cel mai bun de pana acum!
Poate sunt si pareri mai bune. Dar din cat am inteles, eu asa vad situatia.
Părerea mea:
- Mădălin e un pleg;
- Marian știe că Mădălin e un bleg și profită de pe urma asta;
- Nevasta lui Mădălin are dreptate;
- Copiii mai mari ai lui Marian poate fac facultate, nu e obligatoriu să meargă la muncă;
- Nenea George pare simpatic, e liniștit și nu se implică (cu toată că nu lucrează).
Copilul lui Mădălin ce părere are?
Copii respectivi nu muncesc si nici nu fac o scoala ceva pentru mai departe ci doar pierd vremea degeaba.
Cat despre copilul lui Madalin are aceeasi parere ca si mama lui.