Pfff...Esti gelos? Pai mai bine o laseai sa iasa si ea...Si ea are nevoie de prietene nu poate sa stea tot langa tine.Pacat!
In opinia mea acea prietena pe care ai avut-o nu i-a pasat de tine.
O dovedeste faptul ca a ales sa iasa cu prietenele sale si sa nu-si imparta timpul cu tine si cu ele ceea ce e chiar dezamagitor...
De asta iti spun ca nu are rost sa te gandesti la cineva ce nu i-a pasat de tine. Mi se pare foarte logic.
Trateaz-o ca pe o cunostinta, nimic mai mult. Doar de aceea ai hotarat sa te desparti de ea, nu?
Sa nu mai fi incatusat de porcariile prin care te-a pus sa treci. ^^
Cauta alta,daca vei gasi pe cineva sa iti placa mai mult decat de ea, cu timpul o sa o uiti, de fapt incearca sa nu te mai gandesti la ea.
In primul rand, ia o pauza de la ea. Nu mai vorbi cu ea, nu te mai uita in secret pe Facebook-ul ei sa vezi ce poze mai are, nu o mai suna. Rupe orice contact cu ea.
Pasul 2 ar fi sa iti gasesti de lucru; un hobby sau studiul sau ceva. Sa iti distraga atentia de la ea. Eu ma uitam la seriale 24 din 24 cand eram in situatia asta.
Pasul 3 si cel mai recomandat dar nu si cel mai ortodox ar fi sa iti gasesti pe altcineva. Nu musi o relatie serioasa ci mai degraba ceva lejer; un suc, un sarut, o mana pe sani sau atentie in asternut (daca esti norocos).
Mult noroc si nu uita: dupa femei si tramvaie sa nu plangi; mereu vin altele.
Crezi ca in viata asta altceva mai intersant de facut nu este chiar?; decat sa pierzi timpul cu fete care nu au nici un tel in viata?! - care nu au nici o pasiune? - aaa, sorry probabil ca da - holidays and shopping - lot of