| Costel26 a întrebat:

Salut am si eu o intrebare, m-am despartit de prietena pentru ca ea iesea prea mult cu prietenele ei si am ajuns la un moment dat sa nu mai fiu bagat deloc in seama. timp in care eu sufeream foarte mult si nu stiam cum sa o fac sa inteleaga ca nu ii cer sa nu se mai vada cu prietenele ei doar ca vrea sa mai iesim si noi impreuna si sa comunicam mai mult, nu am reusit si cum am spus si la inceput ne-am despartit. faza e ca eu inca tin la ea si ne-am despartit acu 4 luni... incerc usor, usor sa nu mai fiu asa disperat ca ne-am despartit si sa ma conformez situatiei.chestia e ca am inceput sa mai vorbim, nu mult dar totusi e ceva pentru mine si acum am inceput sa ma gandesc din nou la ea.cum sa fac sa uit de ea!?

7 răspunsuri:
| Patry a răspuns:

Pfff...Esti gelos? Pai mai bine o laseai sa iasa si ea...Si ea are nevoie de prietene nu poate sa stea tot langa tine.Pacat!

| yumyumXDcherry a răspuns:

In opinia mea acea prietena pe care ai avut-o nu i-a pasat de tine.

O dovedeste faptul ca a ales sa iasa cu prietenele sale si sa nu-si imparta timpul cu tine si cu ele ceea ce e chiar dezamagitor...

De asta iti spun ca nu are rost sa te gandesti la cineva ce nu i-a pasat de tine. Mi se pare foarte logic.

Trateaz-o ca pe o cunostinta, nimic mai mult. Doar de aceea ai hotarat sa te desparti de ea, nu?

Sa nu mai fi incatusat de porcariile prin care te-a pus sa treci. ^^

| Luci009 a răspuns:

Cauta alta,daca vei gasi pe cineva sa iti placa mai mult decat de ea, cu timpul o sa o uiti, de fapt incearca sa nu te mai gandesti la ea.

| sorinL1 a răspuns:

In primul rand, ia o pauza de la ea. Nu mai vorbi cu ea, nu te mai uita in secret pe Facebook-ul ei sa vezi ce poze mai are, nu o mai suna. Rupe orice contact cu ea.

Pasul 2 ar fi sa iti gasesti de lucru; un hobby sau studiul sau ceva. Sa iti distraga atentia de la ea. Eu ma uitam la seriale 24 din 24 cand eram in situatia asta.

Pasul 3 si cel mai recomandat dar nu si cel mai ortodox ar fi sa iti gasesti pe altcineva. Nu musi o relatie serioasa ci mai degraba ceva lejer; un suc, un sarut, o mana pe sani sau atentie in asternut (daca esti norocos).

Mult noroc si nu uita: dupa femei si tramvaie sa nu plangi; mereu vin altele.

| onik91 a răspuns:

In primul rand cat timp ai avut cu ea? big grin

| Vladus a răspuns:

Crezi ca in viata asta altceva mai intersant de facut nu este chiar?; decat sa pierzi timpul cu fete care nu au nici un tel in viata?! laughing - care nu au nici o pasiune? - aaa, sorry probabil ca da - holidays and shopping - lot of

| Costel26 explică:

Va multumesc mult pentru sfaturi si va urez o zi buna!