Nu e normal, putea sa isi tatueze ceva peste sau sa il indeparteze. E lipsa de respect pentru el
~are tatuat numele fostului iubit... Întrebarea mea este de ce încă nu l-a șters? ~
ce-ar fi s-o intrebi pe ea (ți-e cumnată!) și să ne spui si nouă că ne-ai făcut curioși
Cred ca iubirea nu sta intr-un tatuaj, fiecare din noi mai devreme sau mai târziu putem sa luam o decizie dintr-un impul și aia e.
Chestia ce-a mai importanta e ca, practi și teoretic e treaba lor.
Mai grav ca e ca si-a facut un tatuaj cu numele fostului iubit, nu ca nu l-a sters.
Am înțeles că e costisitor și destul de dureros să îți scoți un tatuaj. Cine stie, poate-i place numele și o să îsi numească un copil așa. E un nume comun?
Are și un copil cu fostul... voiam pareri normal ca ea știe de ce nu l-a șters...doar ce credeți voi
Are și un copil cu fostul și a luat-o fratele tău?
Pai are copil acum și cu frati-miu...
Dacă acel copil îi poarta numele tatălui, na, are sens tatuajul eu nu mi-aș face asemenea tatuaj, e o idee foarte proasta, dar dacă era foarte tânără când l-a făcut... na, ale tinereții valuri. Se șterge in timp, se scoate daca chiar deranjeaza, trecutul nu mai contează. Mai ales daca nu e chiar așa la vedere.