| Valentin_Ionutz_1997 a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare sa incep: sunt impreuna cu iubita mea de 1an si 7luni inainte se comporta frumos, chestii din astea si am intrat pe contul ei si vb cu alti baieti. Este normal asa ceva atat timp cat eu nu vb cu alte fete sa fac sa ne fie noua bine, sa ne mutam la casa noatra? Acum ca sunt si plecat si na stau departe de ea, dar am plecat pentru noi si nu prea mai vb cu mine etc. Ce pot sa fac? O iubesc foarte mult si desi incepem sa ne certam zilnic eu nu vreau asa ceva dar este frumos sa vb cu alti baieti? Va rog ajutati-ma.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te inseala.

Răspuns utilizator avertizat
| dannyel86 a răspuns:

Nu trebuie sa fii absurd. O persoana poate vorbi cu baieti sau cu fete, atat timp cat nu sunt motive sa te insele. Numai daca suspectezi ceva in comportamentul ei, abia atunci te poti intreba daca te mai iubeste sau nu. Si tu poti discuta cu fete, atat timp cat nu ii dau motive sa creada ca nu o mai placi.
Izolarea pe care o propui tu nu face bine nimarui. happy

| sofisis a răspuns:

Acum depinde si ce anume vorbeste cu altii...

| Plato a răspuns:

In primul rand, n-ar fi trebuit sa-i cauti in telefon fara permisiune. O relatie se bazeaza si pe incredere, deci daca nu poti avea incredere in ea mai bine las-o, sa nu stai stresat toata viata. Mai apoi, pot spune ca te inteleg, si mie mi se pare nepotrivit sa vorbeasca cu multi alti baieti, un prieten din copilarie e una si 20 de oameni e alta. Ai putea sa ii ceri sa renunte la a vorbi cu respectivii, iar daca refuza, ei bine, e decizia ta daca vrei sa nu sa continui.

| Valentin_Ionutz_1997 explică (pentru Plato):

Ok va multumesc dar m-a mintit si de aia nu prea mai am incredere in ea si de aia ii umblu in telefon ceea ce cred ca fac o greseala

| Valentin_Ionutz_1997 explică (pentru Valentin_Ionutz_1997):

Am iertata si iarasi am iertato si tot asa se supara din ori ce i i zic nu stiu ce sa fac chiar nu stiu am stat alaturi de ea tot tumpu nonstop nu stiu ce sa mai cred?

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru Valentin_Ionutz_1997):

Poate se supara intentionat ca sa te atinga pe tine la sentimente si s-o ierti in timp ce ea poate isi face de cap cu altii. Daca te-a mintit e clara treaba.