| Andrei9716 a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare. Tocmai ce am divorțat iar fosta mea soție nu m-a lăsat să imi vad copilul de 7 luni iar acum e însărcinată din nou cu actualul. După ce ne-am despărțit în decembrie ma ataca pe Facebook prin anumite postari si vorbeste aiurea la lume de mine. Si nici acum la 2 săptămâni de la divorț nu încetează cu chestiile astea. Ce vrea oare? I-am lăsat apartament si masina, adică nu m-am luptat sa fac partaj pentru ca dupa ce ne-am despărțit sunt mai bine, mi-am luat alt apartament si alta masina.

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si la divort nu s-au stabilit perioade de vizitare a minorului?
Daca nu s-au stabilit poti introduce o actiune la judecatorie prin care soliciti aceasta si atunci sotia va fi obligata sa respecte hotararea judecatoreasca.

| Andrei9716 explică (pentru Ioandelasal):

Astept hotărârea de la judecătorie inca. Oricum i am trimis bani lunar 7 luni la rând fara sa decidă vreun judecător

| Ioandelasal a răspuns (pentru Andrei9716):

Aproape sigur ca judecatorul o sa stabileasca custodie comuna (aceasta este regula acum) si modul de vizitare. Si ai procedat foarte bine ca ti-ai respectat obliogatia de intretinere, chiar inainte ca aceasta sa fie stabilita prin hotararea judecatoreasca.

| Anonima3127 a răspuns:

Buna Andrei,

Din pacate asa sunt unele persoane, si pur si simplu nu ai ce sa le faci, nu accepta ideea sa iti mearga bine si fara ea. Probabil credea ca lumea ta se va prabusi cand nu va mai fi langa tine, si acum vazand ca tu incerci sa iti continui viata, te ataca acolo unde stie ca te doare, adica prin copil. Instanta, de obicei acorda custodie comuna, doar in situatii exceptionale custodia revina unuia dintre parinti, si cel mai probabil vei avea program de vizita la cel mic, cand il vei putea lua la tine, si sa petreci timp de calitate cu acesta.

Daca crezi ca te pot ajuta mai mult, nu ezita sa imi scrii in privat!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ia un avocat bun, si atac-o si tu, cu cap. Salveaza postarile in care te hartuieste, si convorbirile in care nu te lasa sa iti vezi copilul.
Ce vrea?
Probabil sa isi repare imaginea de panarama insarcinata deja cu altul in timp ce inca era sotia ta cu acte, aruncand vina despartirii pe tine.
Mergi pe cai legale, altfel va avea mereu tupeu in fata ta.

| Andrei9716 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Am mers pe căi legale vreau doar sa vad copilul si sa am un program cu el dar astept decizia. Ea este dupa bani din ce o cunosc eu si tare am impresia ca acum ii pare rau când a vazut ca am fost in stare sa fac in 4 luni ce am facut amândoi în 2 ani

| Michaeel a răspuns:

Îmi pare rău de situația ta, sincer, soția ta cel mai probabil îți poarta ura acum, asa se mai întâmplă după divorțuri.Se va oprii la un moment dat dacă te respecta. Nu cred ca dorește ceva, dacă zici ca i-ai lăsat apartamentul și mașina, după părerea mea face asta numai ca să pună o vorba rea despre tine. Știu multe alte cazuri în care s-a întâmplat la fel dar după o vreme amândoi au început sa aibă o relație mai buna.

| Andrei9716 explică (pentru Michaeel):

Ea este foarte rea ca persoana daca are ceva cu tine. Dar a fost alegerea ei sa ne despărțim prin comportamentul ei fata de mine. De ce sa imi poarte ura? Ca sunt mai bine acum si am luat totul de la 0 si sunt bine?