Buna! Craiova este un oras ca toate celalalte, stiu, sunt multi nesimtiti si alea, dar ce ti se poate intampla, adica ai avut conflicte cu ei? Nu, deci mergi linistit frate.
Am fost prin Craiova, am avut iubita in Craiova, am stat cu ea 2 ani jumate, ne vedeam cand puteam.Ideea e ca, o sa vezi multe fite si figuri ca prin bucale si in plus, o sa te cam indragostesti de gara lor, o sa fi placut surprins sa auzi ce frumos e sunetu din gara.E ringtonul "M-a facut mama oltean "
haha, oricum e fain in Craiova, mai ales cum vorbesc olteni ' corect ' lol.
E plin de țigani dar în timpul zilei n-ar trebui să fie nimic în neregulă. noaptea mai riști să se ia unu altul de tine.
O fi periculos daca intri in baruri dubioase, si umbli pe la colturi noaptea.
Daca te vezi cu o fata undeva prin centru, si stati la o cafea pe o terasa linistita, nu cred ca vine nici un cutitar sa te legitimeze.
Sunt din Craiova. Nu este periculos asa cum se spune, stai linistit! Depinde cu ce fata. Vezi sa nu aiba iubit, din gelozie o poate da in periculozitate. Si vezi seara cum treci pe langa diversi tipi daca sunteti singuri. Treaba asta e peste tot. Cand sunt in grupuri, deseori multi o iau razna.
Așa persoane periculoase sunt prin toate orașele. Ce treabă ar avea cu tine ca să-ți facă rău?