anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am și eu o întrebare, vreau să merg în Craiova să mă văd cu o fată, problema este ca am auzit de la alții ca este foarte periculos orașul. M-am gândit dacă nu am treabă cu nimeni sau nu fac probleme nu au ce să-mi facă, ma gândesc și eu, părerea voastră care este?

Răspuns Câştigător
| mustafateke7 a răspuns:

Buna! Craiova este un oras ca toate celalalte, stiu, sunt multi nesimtiti si alea, dar ce ti se poate intampla, adica ai avut conflicte cu ei? Nu, deci mergi linistit frate.

8 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Am fost prin Craiova, am avut iubita in Craiova, am stat cu ea 2 ani jumate, ne vedeam cand puteam.Ideea e ca, o sa vezi multe fite si figuri ca prin bucale laughing si in plus, o sa te cam indragostesti de gara lor, o sa fi placut surprins sa auzi ce frumos e sunetu din gara.E ringtonul "M-a facut mama oltean " laughing haha, oricum e fain in Craiova, mai ales cum vorbesc olteni ' corect ' lol.

| Adry05 a răspuns:

E plin de țigani dar în timpul zilei n-ar trebui să fie nimic în neregulă. noaptea mai riști să se ia unu altul de tine.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

O fi periculos daca intri in baruri dubioase, si umbli pe la colturi noaptea.
Daca te vezi cu o fata undeva prin centru, si stati la o cafea pe o terasa linistita, nu cred ca vine nici un cutitar sa te legitimeze.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Într-adevăr, am auzit şi ei despre Craiova că e un oraş al mafioţilor, al bandelor, dar dacă ei nu te cunosc şi nu le-ai făcut nimic, atunci nu au treabă cu tine, n-au de ce să-ţi facă rău.

| Dana2103 a răspuns:

Sunt din Craiova. Nu este periculos asa cum se spune, stai linistit! Depinde cu ce fata. Vezi sa nu aiba iubit, din gelozie o poate da in periculozitate. Si vezi seara cum treci pe langa diversi tipi daca sunteti singuri. Treaba asta e peste tot. Cand sunt in grupuri, deseori multi o iau razna.

| LeSuiton a răspuns (pentru Dana2103):

Nu este periculos asa cum se spune, dar sunt destui nebuni in Craiova.

| Dana2103 a răspuns (pentru LeSuiton):

Peste tot

| Clytia a răspuns:

Așa persoane periculoase sunt prin toate orașele. Ce treabă ar avea cu tine ca să-ți facă rău?