Pai e ciudat. ca daca nu ar mai vrea sa aiba de`a face cu tine nu ar accepta nici vorbitu` la telefon/mess. deci da. si eu cred ca se teme de ceva. ia discuta cu ea si incearca sa vezi care e problema
Zii si tu ca vrei si tu macar o intalnire offline! daca nu accepta, nu mai are rost! Scapa de ea.
Problabil... o fii timida.Arata-i mai multa incredere, ofera-i mai mult sprijin. Sper sa te fii ajutat.
Succes
Cred ca ii este frica, nu stiu exact. Daca tii l ea si nu vrei s te desparti d ea incearca s pori o discutie cu ea si sai spui ce te deranjeaza si daca ar fi dispusa s lase d l ea pentru a pastra relatia cu tine. Daca nu, insemna ca nu te merita. Succes! :*
Poate are nevoie sa-i faci minte, sa primeasca bonusul. sau poate e urata.
In general daca te intelegi bine cu ea.ar trebui sa discuti problema asta cu ea, si vedeti ce este de facut, adui in discutie subiectul care ni l-ai dat tu noua sa iti rasp la el si vezi ce spune :d daca nu iti convine rasp, iy dai papuci, eu cu a mea m-am vazut dupa o luna si prima oara aveam indoieli, dar vb cu ea si vezi ce sp
Fi ingaduitor. O fii timida fata. Le este mai greu fetelor sa fie cu un baiat decat invers.Invito la o prajitura.Insista.
Fi mai inganduitor.Intreab-o ce gen de filme ii plac, apoi invit-o la unu', daca refuza.Insista
Intreab-o ce gen de filme ii plac, apoi invit-o la unu', daca refuza.Insista :d
Poate nu te mai place si incearca sa te evite.nu stiu ce sa spun asa sunt unele fete.Sau poate ii este frica de altceva... Daca chiar crezi ca nu mai exista nici o speranta de intelegere. ar trebui sate desparti de ea "cu mila"[] si sa ii zici ca nu prea este frumos din partea ei sa te evite...si ce iti mai trece tie prin cap dar fii. bland xD Mult succes :]
Nu vreau sa iti irosesc sperantele dar mai bine dai uh "papucii"
Daca tinea la tine abia astepta momentul sa va vedeti.sa va sarutati.si :"tot tacamul"
Gandeste`te bine ce faci
Sper ca te-am putut ajuta
>:d