anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am si eu o mica intrebare ce face apel la experienta voastra de relatii
Am o prietena cu care sunt de 2 luni si cand ii spun sa ne intalnim si noi gaseste scuze nu vrea sa vorbim decat la telefon si pe messenger
Ce sa fac sa ii dau "papucii" sau sa fiu mai ingaduitor
Totusi este un timp de 2 luni de cand nu ne intalnim ne vedem decat pe web
Sau eu fii ei frica sa nu se intample ceva
Va rog mult eu sa ma ajutati...

Răspuns Câştigător
| BruneTTe a răspuns:

Pai e ciudat. ca daca nu ar mai vrea sa aiba de`a face cu tine nu ar accepta nici vorbitu` la telefon/mess. deci da. si eu cred ca se teme de ceva. ia discuta cu ea si incearca sa vezi care e problematongue

11 răspunsuri:
| ciprianos a răspuns:

Zii si tu ca vrei si tu macar o intalnire offline! daca nu accepta, nu mai are rost! Scapa de ea.

| kappa a răspuns:

Problabil... o fii timida.Arata-i mai multa incredere, ofera-i mai mult sprijin. Sper sa te fii ajutat.
Succes

| Luv you a răspuns:

Cred ca ii este frica, nu stiu exact. Daca tii l ea si nu vrei s te desparti d ea incearca s pori o discutie cu ea si sai spui ce te deranjeaza si daca ar fi dispusa s lase d l ea pentru a pastra relatia cu tine. Daca nu, insemna ca nu te merita. Succes! :*

| Bogdanel_8205 a răspuns:

Poate are nevoie sa-i faci minte, sa primeasca bonusul. sau poate e urata.laughing

| Zero a răspuns:

In general daca te intelegi bine cu ea.ar trebui sa discuti problema asta cu ea, si vedeti ce este de facut, adui in discutie subiectul care ni l-ai dat tu noua sa iti rasp la elbatting eyelashes si vezi ce spune :d daca nu iti convine rasp, iy dai papuci, eu cu a mea m-am vazut dupa o luna si prima oara aveam indoielibatting eyelashes, dar vb cu ea si vezi ce spbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca nu te vrea in preajma ei. si nu stie cum sa-ti spuna. te lasa sa intelegi singur asta.asaa pricepe si tu ca nu se merita sa mai pierzi timpil degeaba. 2 luni la tinerete inseamna fooooaaaaarte mult timp.

| PurpleHeartLove a răspuns:

Fi ingaduitor. O fii timida fata. Le este mai greu fetelor sa fie cu un baiat decat invers.Invito la o prajitura.Insista.winking

| *.*.*.Punky love .*.*.* a răspuns:

Fi mai inganduitor.Intreab-o ce gen de filme ii plac, apoi invit-o la unu', daca refuza.Insistawinking

| *.*.*.Punky love .*.*.* a răspuns:

Intreab-o ce gen de filme ii plac, apoi invit-o la unu', daca refuza.Insista :d

| sweetyaliii a răspuns:

Poate nu te mai place si incearca sa te evite.nu stiu ce sa spun asa sunt unele fete.Sau poate ii este frica de altceva... Daca chiar crezi ca nu mai exista nici o speranta de intelegere. ar trebui sate desparti de ea "cu mila"[hee hee] si sa ii zici ca nu prea este frumos din partea ei sa te evite...si ce iti mai trece tie prin cap big grin dar fii. bland xD Mult succes :]

| cucu :> a răspuns:

Nu vreau sa iti irosesc sperantele dar mai bine dai uh "papucii"

Daca tinea la tine abia astepta momentul sa va vedeti.sa va sarutati.si :"tot tacamul"
Gandeste`te bine ce faci happy

Sper ca te-am putut ajuta
>:d