anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am si eu o nedumerire. Acum 4 zile m-am despartit de iubitul meu cu care am fost impreuna 11 luni. Motivul despartirii a fost ca el s-a saturat de relatie, tin sa precizez ca nu de mine ci de relatie (asa a spus). A spus ca nu se va schimba nimic, va fi totul ca inainte unica diferenta este ca nu vom fi iubiti ci prieteni si nu se va supara daca eu nu voi vorbi cu dinsu ma va intelege. De 2 zile nu am mai vorbit cu dinsul. Vreau sa mai mentionez ca in 2010 ne-am mai intalnit o data insa a durat vreo 3 luni dupa care am ramas prieteni si discutam foarte des. Intrebarea mea este merita sa ramanem si de data asta prieteni, voi cum ati proceda?

Răspuns Câştigător
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Ar fi pacat sa nu mai vorbiti din cauza asta, dar depinde de tine si de el. Daca pe tine nu te afecteaza, puteti ramane prieteni; insa in caz contrar, eu zic sa uiti de el, chiar daca este greu...
Desigur, poti incerca sa te apropii iar de el; incercarea moarte n-are. Insa cum am spus, depinde foarte mult de ceea ce simti tu in prezent.

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Voi nu sunteți prieteni, ci amici.
Îți vezi de treaba ta, nu lăsa timpul să treacă aiurea, așteptând după cine nu trebuie.
Pa, pa.

| BLeur a răspuns:

Bună.

Dacă s-a săturat, asta este fiecare om este liber să decidă ceea ce vrea. Nu poţi schimba gândurile unui om, indiferent cât de mult ai vrea. Lasă-l în pace şi nu-ţi pierde timpul pentru cineva care în momentul actual nu mai merită atenţie din partea ta [ ca iubit mă refere sau poate chiar şi ca amic ]. Găseşte-ţi alt băiat, dacă chiar vrei pe cineva. Nu sta după el.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : ykz.eduard.