anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am și eu o nedumerire.
Am 23 de ani și nu prea mai reușesc să am contactat cu femeile, în ultimă perioadă mai toată lumea îmi spune că sunt dubios...că ceea ce spun nu are sens...totul e lipsit de logica.
Am un job foarte bun, am reușit să mă întrețin de prin liceu...dar asta nu a contat niciodată.
Locuiesc singur de 5 ani și chiar am inceput să-mi pun întrebări...am câțiva prieteni, dar și ei spun la fel.
Când eram în liceu reușeam să fac calcule destul de repede(mai repede decât reușeau colegii cu telefonul), mereu mi-a plăcut matematica și eram tot timpul la tablă, am fost considerat și acolo paranoia, cu toate că ma consider normal.
Fetele au mai zis că nu sunt atrăgător...că sunt prea trist, vorbesc prea puțin și nu am carismă.
Credeți că mai există fete care și-au stabilit un set de valori sociale și morale?

As prefera câteva răspunsuri de la toate categoriile de vârstă

Răspuns Câştigător
| Jouliete a răspuns:

Consider ca ceilalti te vad intr-un astfel de mod pentru ca ai un tip de gandire logica( de aici si priceperea pentru matematica) dar poate modul tau de a comunica cu ceilalti ii debusoleaza pe mulți, o idee ar fi sa incerci sa explici mai bine atunci cand vorbesti si sa ii intrebi pe ceilalti ce anume li se pare ciudat cand faci sau spui ceva adica sa iti spuna exact ca tu sa observi ce pare pentru ei asa iesit din comun. Chiar daca fetele cred despre tine ca nu esti atragator asta nu inseamna ca parerile tuturor fetelor sunt asa, acest fapt e subiectiv, exista si fete pentru tine care sa iti aprecieze calitatile mai ales ambitia si independenta care recurg din faptul ca ai muncit mult inca de prin liceu si poti locui singur. Probabil ceilalti nu te inteleg si te recepteaza gresit, dar nu trebuie sa iti pierzi speranta ca esti tanar si ai drumul inainte si sti cum se spune "are balta peste" si unul sigur si pentru tine ( si da exista fete care au valori sociale si morale, cel putin eu am cunoscut).

3 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Tot ele așteaptă sa vorbești mai mult ca ele.

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Uneori poate problema este la tine. Pentru ca, se spune ca, asa xum te vezi tu, asa esti vazut si tu.

Incearca sa iti gasesti un stilnelegant de a fi, schimba-ti putin fizicul (pentru tine, nu pentru altii) si rezultatele nu ar trebui sa intarzie sa apara.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu te-ai invatat cu fete cat timp erai la liceu acu e prea tarziu.
Recomand sa meditezi asupra fazei urmatoare: daca nu poti gasi una care sa te accepte/aprecieze pentru cum esti, decat sa gasesti una cu care sa va certati/chinuiti numai Mai bine ramai singur.

Oarecum ma aseman, ma intretin si locuiesc singur, dar fetele mi-au spus direct pe fata nu e nimic in neregula cu fizicu., da nu e nimic in regula cu psihicu.
Dar si asa am dat de ceva fete, numai ca alea erau mai "in neregula" ca mine. Si am zis pass.