probabil e confuza si coplesita de faptul ca i-ai marturist sentimentele tale.incearca sa ii explici ca puteti sa o luati cu incetul si ca daca nu-i convine poate iesi din aceasta relatie fara nici o suparare.crede-ma cu siguranta veti ramane impreuna dupa ce ii ve spune chestia asta.
ai rabdare.Nu face presiuni asupra ei.Cand va stii daca vrea sau nu...iti va spune
Continua. In timp vei descoperi daca o iubesti cu adevarat sau numai o doresti, si ea va putea descoperi daca poate avea aceleasi sentimente fata de tine. Nu inseamna ca daca simti atractie pentru ea, inseamna neaparat ca o iubesti si daca tu o iubesti nu inseamna ca ea te poate iubi, caci dragostea nu este un obiect: eu am bani tu imi dai acel obiect!?
Salut! Si eu am avut o astfel de prietena si o iubeam la nebunie dar cand o intrebam daca vrea sa fim impreuna imi zice ca nu stie. Eu cred ca nu vroia doarece s-a indepartat de mine. Tu poti incerca daca spui ca sunt sanse.
Multumesc pentru c miai spus...nu stiu c sa zic legat de relatiile acestea :d...cred ca pana la urma eu voi renunta pentru ca... el este mai mare si nu cred ca ar vrea...in cat la tine poate c este o alta situatie una mai delicata daca o pot numi asea... daca cu adv o iubesti nu t lasa...lupta...si poate ca o sa-si dea si ea seama c barbat esti u
Poi mah eu cred ca decat sa ii zici mai bine incearca sa-i demonstrezi ca o iubesti si k ti la ea.stii tu. vorbele zboara in vant.nu stiu daca o sa rezolvi ceva q vorbele.arata-i ca ea e unica pentru tine daca chiar asa e si nu incerca sa o amagesti.parerea mea este ca ea este confuza acum si nu stie ce sa mai creada. dat fiind faptul ca mai demult tu nu ai putut avea o relatzie q ea, a a interpretat faptul asta k pe un refuz mai degrab, percepand ca tu nu o placi.si acum credea ca poate incerci sa te folosesti de eventualele ei sentimente.si eu cred ca daca q adv o iubesti, nu ar trebui sa renunti asa usor la ea.mult succes:*