| ralucuttza a întrebat:

am si eu o problema, acum o luna jum m-am despartit de prietenul meu. Care m-a `inselat` de fapt statea cu 2 de o data, o ora 2 cu mine, o ora cu ea...si tot asa, pana cand intr-o zi l-am sunat sa vad ce face, era in parc cu alexandra aia si mi-a zis ca face bine dar nu poate sa vorbeasca cu mine ca are treaba. Ma rog nu i-am zis absolut nimic, dar insa el tot cauta tot felul de motive sa se certe cu mine.Infine ne-am certat, iar dupa 3 saptamana s-a despartit de aia, eu imi schimbasem nr de telefon, asa ca s-a dus la cea mai buna prietena a mea sa o roage, sa ma intrebe daca vreau sa ma impac cu el, normal ca rasp meu a fost nu.Ieri pe la 12:30 m-a sunat sa ma intrebe daca ies afara, i-am zis ca nu, dupa aceea iar ma intreaba daca vreau sa ma impac cu el, ca domne ii pare rau, insa de aia am apelat la voi ca sa-mi dati un sfat, sa-mi spuneti ce sa fac sa ii mai dau o sansa sau nu? plz. dau fundita pentru cel mai sfat. MZ

Răspuns Câştigător
| LexieG a răspuns:

Eu spun ca nu are rost. Daca te-a inselat si a decis sa ramana cu aia nu are rost sa il ierti.Acum ca s-a despartit si de Alexandra spera ca totusi tu sa-l ierti sa se aleaga cu ceva.Dar nu poti fi sigura ca in viitor nu te va insela iar.Lasa ca vei gasi un baiat bun care te va iubi sincer si te va pretui doar pe tine big grin. fundita plz big grin

14 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

Eu zic ca merita inca o sansa happy a gresii e omeneste

| lplostonyou a răspuns:

Da,din pacate asa sunt unii barbati sad dar mai sunt si exceptii.

| PLAYER_9379 a răspuns:

Eu zic sa ii mai dai o sansa
daca te insala nul mai ierti

| gabi45 a răspuns:

Eu zic ca dupa vreo 2-3 sptamani cu tine iar isi gaseste alta,iar te inseala, iar se desparte de tine, iar se desparte de aia si o sa mai vrea o sansa asa ca raspunsul meu este nu.

| TheTruthBeneathTheRose a răspuns:

Hm... eu zic ca oricine merita o a doua sansa chiar si el, dar trebuie sa fi atenta si sa fi pregatita pentru asta... alt fel nu vei face decat mai rau. Ar fi bine sa vezi cum se comporta cu tine daca intr-adevar ii pare rau dar nu te impaca doar de dragul lui daca tu nu mai simti nimic. Puneti tu singura intrebarile : daca esti sau nu pregatita pentru inca o relatie cu el mai sincera si daca mai simti ceva pentru el! Sper ca te-am ajutat kiss Succes

| OSCARtoons a răspuns:

Nu face greseala sa te impaci cu el lasa-l sa mai fiarba happy Si daca o sa iti dea de inteles ca te iubeste te impaci.winking Succes

| Stefy_8491 a răspuns:

Cunosc f multe fete in situatia talaughing Daca e prima data cand va despartiti, mai da-i o sansa... una singura! Si ii spui ca e unica sansa si ca nu ai nevoie de un astfel de baiat, deoarece sunt f multi. La inceput fii putin mai rece...sa vz daca intr-adevar ii pare rau. Apoi, la primul semn de 'infidelitate' te desp de el fara sa-i dai prea multe explicatii si incerci sa uiti ce a fost intre voi, dar ramai prietena cu el (asa e frumoslaughing. Daca dupa o perioada iar incearca sa se impace cu tine, il refuzi categoric. N-o sa se schimbe oricat iti spune tie asta, si daca ar fi sa o faca o va face prin faptul ca va avea f multa rabdare si te va astepta.

| mihaitza96_6760 a răspuns:

Mai dai o sansa chiar daca nu o merita

| Simona a răspuns:

Da-i o sansa.se pare ca tine la tine, dar sa nu te lasi calcata in picioare de el! Impune-te! :*

| Minnie a răspuns:

NU. Cine inseala o data o va face si a doua oara. Asta e valabil si pentru o simpla palma si pentru un pahar de bautura.

| emima a răspuns:

Nu cred ca are rost odata ce a facut odat prostia asta face si a 2 oara fii sigura

| summer12 a răspuns:

Ma bucur ca te-ai tinut tare si nu ai picat l-a prima lui rugaminte. bravo.da-l incolo.

| ByaKid a răspuns:

Bunahappy.Cred ca ar trebui sa ii dai o sansa. Oricine merita o a2a sansa.Chiar daca iti asumi riscuri, cred ca merita.Dar ar trebui sa vorbesti fata'n fata cu el sa ii spui ca ceea ce s-a intamplat nu ar trebui sa se repete. Sper ca te-am ajutat :* fundita plsss:O3

| iuli_2345 a răspuns:

Ar fii cea mai mare prostie sa continuati.Nu te-a respectat de prima data acum dc sa faca? AAAAAA sa te insele din nou si sa-si bata joc de tine? vrei asta? daca ai vrea lucru asa sa te insele din nou impacata cu el. Daca tii la tine si la orgoliu tau spune-i NU pentru ca nu esti proasta lui sa-si bata joc de tine cand vrea el si sa te foloseasca. Parerea mea este ca nu ar trebui sa te impaci cu el