| Claude1090 a întrebat:

Salut am si eu o problema as vrea si eu sa pot sa imi comving pe tata sa nu ma mai duc deloc la scoala find ca eu nu mai pot in saptamanile astea tot plang in continuu nu pot dormi mie rau nu mai pot as vrea mult sa ma ajutati cum sa il comving cat mai repede!!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Te angajezi undeva si te muti cu chirie, intretinandu-ne integral singur. Daca nu mergi la scoala, nu exista nici un motiv sa mai fii intretinut de parinti

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Nu poti sa nu mai mergi de loc la scoala.Educatie si invatatura inti trebuie.
Mergi la un medic sa vezi ce ai si sa iti dea o scutire si cand te simti mai bine intoarcete la scoala

| anamaria82726 a răspuns:

Pai de ce plangi?

| AssoX a răspuns:

Nu stiu ce sa iti zic,dar abandonarea scolii este un lucru TOTAL GRESIT,nici mie nu mi-a placut, dar ce sa faci? sa ajungi boschetar? sa cersesti? sa furi? Aparent fara scoala, educatie nu poti face nimic si esti tratat ca un gunoi, continua studiile, nu esti singurul care simte asta. Probabil multi alti copii simt acelasi lucru ca si tine.

| Claude1090 explică:

Oricum eu mi- am luat 2 saptamani libere asa si nu am gasit sa ma duc la munca asa si acum can am vrut sa. Mai imi iau 2 saptamani jegu de director mi-a zis ca am bursa si nu mai pot invoi deoarece am depasit 10 regulamentare ca sa ma mai invoiesc acum vreau o solutie!