Aveai si atunci nevoie, dar nu ti-ai dat seama. Oricine are nevoie de o incurajare, de o mangaiere in fiecare zi, de un pupic de noapte buna din partea mamei...Cred ca te simti asa singura.mai ales ca ambii parinti iti sunt plecati. Sa sti ca esti mai deosebita decat ceilalti, deoarece ai crescut fara grija mamei, esti o fata pe picioarele tale si cred ca foarte descurcareata.Acum insa ii simti lipsa atat de tare deoarece ai ajuns la o varsta la care ai nevoie cel mai mult de niste sfaturi, de niste indrumari, probabil ai vrea sa vb cu ea sa-i povestesti ca te-ai indragostit pentru prima data. Am o idee! Ar trebui sa-ti gasesti o prietena de varsta ta.sa va intelegeti ca 2 surori si sa va sustineti in tot ceea ce faceti, sa simti ca ai pe cineva langa tine cand ai nevoie. Si cand ai nevoie de un sfat ia intreaba-i pe bunicii tai, ei au trecut odata prin viata si sigur stiu sa-ti spuna. multa bafta, si sa stii ca te apreciez. multi pupici:*
Pana la urma mama ta e plecata ca sa-ti fie tie bine...
Stiu iti e greu, nu pot zice ca stiu ce simti, ca nu stiu, ai mei au fost langa mine mereu, dar de fiecare data cand iti e greu sun`o pe mama ta si vorbeste cu ea, descarca`te, o sa-ti fie mai usor...
Bft:*
Dar mamei tale i-ai spus ceea ce ne spui noua? Cand mai vine acasa stai de vorba cu ea si spune-i tot ce ai pe suflet.Numai bine.
Trebuie sa stii ca ma gandesc ca pentru tine se zbate si pleaca! Si in plus crede-ma ca e iti poti gasi consolare si numa in faptul ca stii ca e acolo, undeva si ca o data iar o vezi! eu nu mai am acest lux la nici unu din parinti de la 16 ani...
Eu spun sa vorbesti cu sora ta. Spune`i ca daca tot tine locul mamei tale ar trebui sa te sustina, sa te sprijine si sa te asculte asa cum ar face o mama. Spune`i ei ce te doare, ce nu`ti place la ea si la cumnatul tau, e sora ta si sunt sgura ca te va intelege si se va schimba comportamental. Multa bafta :*