Salut, am si eu o problema destul de penibila.
Este despre faptul ca am 20 de ani si permis de un an si patru luni. Problema este ca mama mea nu imi lasa masina adica sa o conduc singur mereu are o pastila, cand am luat permisul adica prin clasa a 12a a zis ca imi da masina doar dupa ce prind experienta, cand am facut un an a spus ca masina este veche si este riscul de a ramane in pana cu ea, aici i-am zis ca am pe cineva care a facut Romania-Bulgaria cu un Vectra de prin 90' si inca se tine bine, a schimbat subiectul. Adica totusi a preferat sa stam in tren 5 ore cand am plecat la facultate sa imi duc lucrurile de cat sa mergem cu masina unde faceam aproape 3 ore, mereu gaseste o scuza sa nu ma lase sa conduc singur iar cand conduc cu ea in dreapta gaseste orice chestie minora ca motiv sa nu ma lase sa conduc singur.
O alta problema este ca eu vara cand lucram (asta inainte sa fac scoala de soferi) voiam sa imi cumpar o masina dar ea mi-a zis ca nu merita sa iti rupi carca pentru o masina ca imi da ea masina, nu este nici o problema dar acum sincer incep sa regret ca nu am muncit mai mult sa imi cumpar un nenorocit de cazan sa nu mai fie cazul sa ma cert cu ea destul de urat din cauza asta, sincer ma simt oleaca tras in plasa.
Acum nu stiu ce sa fac simt ca pur si simplu nu vrea sa imi lase masina si singura solutie este sa muncesc vara si sa imi cumpar eu masina mea din banii mei problema este ca la facultate nu am loc unde sa o parchez in plus motorina este scumpa, nu stiu ce sa fac in legatura cu aceasta problema penibila adica nu vreau sa sune misogin dar cunosc fete care conduc din prima saptamana de permis adica la majorat au primit bolizi de 30.000 euro de la tatici (din nou nu vreau sa para ca cer masina scumpa ) si conduc singure prin Cluj Brasov Sibiu iar pe mine nu ma lasa pana la Lidl sa merg singur incep sa cred ca este o placere de a mamei, aceasta o data mi-a spus mie si lui tata (tata nu se baga) cand o sa avem permis ca ea de peste 30 de ani atunci sa comentam pana atunci ea ne da lectii de condus.
Nu stiu ce sa fac adica am inceput sa am certuri urate cu ea din cauza asta, initial eu sunt calm dar cand ramane fara pastile bune incepe sa caute motive proaste adica cand m-am dus la Lidl aseara am sunat-o de 3 ori ca nu eram sigur ce trebuie sa cumpar si din cauza asta nu imi lasa masina iar din acest motiv am inceput sa ma enervez.
(nu stiu in ce categorie sa o pun )

3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Îți iei căruță. Pur și simplu.winking

| Concurs2025 a răspuns:

MAMA ta are dreptate, daca te-ai uita la statistici sa vezi cate accidente sunt in Romania, cati oameni nenorociti pe viata... te-ai pune si tu in locul mamei tale, care a investit munca si ani din viata ei ca sa te faca mare. O neatentie de cateva secunde distruge tot!

| Concurs2025 a răspuns:

Tu trebuie sa-i castigi increderea!