Sexul fara casatorie nu e binecuvântat de Creator si nu aduce fericire pe termen lung nimanui.
Cel mai probabil nu o satisfaci si dupa 3 luni de relatie si-a dat seama ca nu ai ce-i trebuie ei, de aceea este rece si prefera orice altceva decat sa faca sex cu tine.
Tiai raspuns singur, dec it aa mai bine stai singur, o sa apatra alta femeie, care nici copil no sa aiba,, una care sa te placa si sa te potrivesti cu ea.
Asta e vulpe batrina te tine asa pana gaseste pe altul, ori nu-i curioasa de sex, trebuie sa iti dai seama care ar fi problema.
Spui ca are un copil, undei tacsu, adica tatal copilului, de ce a lasat-o pe maicasa, adica pe asta cu care esti tu?
A lasat-o iti zic eu, de "buna" ce este la pat adica face sex la paste si la craciun, logic unu mai activ sexual nu sta cu ea, tea gasit pe tine, na stiut ca tu esti mai ceva ca fostul, acu se roaga sai mai dai timp sa vada inctro se mai duce
Pai depinde foarte mult cum definesti tu iubirea.
Iubirea ta, este foarte diferita de iubirea partenerei. Din ce observ, iubirea ta mai mult e in extrema intimitatii fizice. Insa pentru o mama cu un copil, iubirea transcede deja de mult aceasta etapa. De asta majoritatea barbatilor fara copii, cam evita intalnirile cu mamici, daca isi doresc o relatie serioasa si functionala 100%.
Ca sa-ti faci o idee, fa un exercitiu de imaginatie. Daca ar fi sa elimini din relatia voastra de tot activitatile sexuale, ce aspect anume te-ar atrage cand te gandesti la partenera ta? Din punct de vedere temperamental si psihic, ce anume iubesti la ea? Nu trebuie sa ne spui asta noua, ci doar sa constientizezi tu in minte. Daca nu prea te atrage mare lucru la ea in afara de activitatile sexuale, sa stii ca iubirea ta, e una putin egoista
Tu ai mai fost in vreo relatie de lunga durata?
Eu cred ca nu, altfel ai sti ca nimeni nu se... seara de seara, seara de seara.
Poate la 20 de ani, dar inteleg ca sunteti mai maturi.
Vorbeste cu ea si spune-i ca ai nevoie de intalnirile astea mai des.
Poate are niste traume, niste blocaje si nici nu isi da seama.
Exista terapie pe tema asta. Ia-o de mana si mergeti impreuna.
Nu e secretoasa, dar isi tine emotiile pentru ea.
Sau ai vrea sa auzi cum isi plange trecutul? Cum a esuat in relatia cu tatal copilului (indiferent cine a fost vinovat)?
Nu cred ca vrei sa auzi asa ceva. Ar trebui sa apreciezi ca mentine o igiena emotionala cu tine.
Arata-i ca o iubesti si spune-i ca iti doresti aceasta apropiere fizica. O sa faca si ea un efort.
Am mai avut relatie de lunga durata, 5 ani mai exact. Nu am nevoie seara de seara. Si nu e asta singura problema.
Nu renunta atat de usor. Ti-a spus si ea sa ai rabdare.
Femeia asta, la momentul de fata, nu e "intreaga", daca imi permiti. Mai are rani de vindecat.
Tu vrei sa-ti dea, dar poate ca nu are de unde momentan.
Nu o mai lua atat de personal, nu e vorba de tine.
Mergeti la terapie, ca ar fi pacat sa dai cu piciorul la sansa asta.
Femei mai gasesti tu, dar daca ea e ce-ti doreste inima...
Eu vad o problema si la tine, si la ea.
Iubirea nu vine in 3 luni, e si normal sa nu simta asta, abia va cunoasteti, daca era vorba de 3 ani, intelegeam. Ai prea multe asteptari de la persoana de langa tine si de asta esti si dezamagit. Daca tu te atasezi imediat o persoana, si aceasta nu, spune mai multe despre tine, decat despre ea.
Faptul ca dupa 3 luni deja nu mai e flacara in dormitor, e si mai grav. Nu o mai aduceti la viata.
Faptul ca iti baga scuze, iarasi, spune multe.
Pe langa toate astea, din moment ce stii ca este o fire foarte secretoasa si dificila, dar totusi sa ai o relatie cu aceasta, nu iti face bine deloc. Inteleg ca treci peste anumite defecte, dar nu este ok sa accepti lucruri de genul. Partenerul fiind dificil si secretos nu face bine relatiei, iti aduce numai rau. Mai ales ca est i constient de aceste lucruri.
Intr- o relatie sanatoasa, nu cersesti afectiune, ti se ofera totul, fara a cere. Cand oferi, primesti, insa, in cazul de fata, femeia nu doreste acelasi lucru. Nu vad de ce ai mentionat copilul, nu are vreo treaba.
Sa ii oferi timp pentru ce? Ea a intrat in aceasta relatie, daca nu se simtea pregatita.
E de plecat atunci cand cel de langa tine nu iti ofera ce iti doresti. Cand,, tragi'' de o persoana, cand este secretoasa, cand vine numai cu scuze.
Asta numai ea stie de ce sta cu tine.
Daca trebuie sa ii oferi timp si spatiu, voi fiind intr-o relatie de 3 luni, arata faptul clar ca nu este relatia potrivita.
Este greu sa o lasi, dar nu este imposibil, vei trece peste. Mai rau iti face sa stai intr-o relatie unde nu esti apreciat si cersesti atentia si afectiunea partenerului.
Bună. Mulțumesc frumos pentru răspuns. Suntem într-o relatie de 3 luni dar ne cunoaștem de peste 10 ani. In fine, sentimente din partea mea sunt de mai mult timp. Ideea e ca nu pot discuta nimic cu ea calm. I-am spus la ultima cearta ca vreau să ma despart de ea, iar ea ma implorat sa raman, sa am rabdare cu ea. De schimbat nu s-a schimbat nimic. Chiar nu mai știu ce sa fac. De aceea am scris aici. In relatia asta sunt mai mult trist si suparat decât fericit. Si totusi doare, pentru ca e femeia care mi-o doream mereu.
Degeaba e femeie pe care ti-o doresti, daca nu este femeia potrivita.
Nici nu se va schimba, omul care spune ca se schimba si nu face nimic, te tine de prost, pentru ca tu accepti, iar ea vede acest lucru. O ameninti, spui vorbe, dar nu faci nimic in aceasta privinta si vede ca ii merge.
Nu ai ce sa faci, esti singur in relatie.
Eu nu as sta cu asa ceva langa mine nici mort! Sunt destule femei super! Parerea mea e ca javra nu te merita si ca ti pierzi timpul aiurea cu ea! Da i papucii cat mai repede si...next one! Sunt destui pestinin mare! Tu meriti ceva mult mai bun!
Nu mai spun ca are si un plod de gat! Doamne fereste ne pe toti de prostie!
Funda?