De ce zici ca as sti toata scoala?
poate nu este o fata care in momentul cand ii vei spune ca o placi va rade de tine si va spune tuturor adica ea ar trebui sa se simta super ok in momentul cand un baiat ii spune ca o place
dar nu ar avea un motiv sa rada de tine si daca ar rade inseamna ca nu era genul tau
oricum cred ca ar trebui sa-i spui fiindca asa nu o sa afli niciodata daca te place si daca poti fi cu ea
Bafta! Ia-ti inima in dinti
Nu stiu nu prea as intrebao si daca revuza nu as mai pute da ochi cu ia si o sa stie toti din scoala
NU e nici o rusine sa stie ca o placi e ceva firesc, nu esti singurl care are problema asta oricum. Eu zic mai itai sa incerci sa te apropii de ea, nu in mod fizic, adica s-o intrebi ce face, ca muzica ii place, daca nu ai ID ei sa il ceri unei colege, si incerci sa va apropiati ca prieteni buni[ am auzi undeva ca daca stai mai mult cu o pers de sex opus in 90% dintre cazuri s-ar putea sa incepeti sa va placva unul de altuia] asta e adevarat, nu o pun asa la vrajeala. Sper ca ti-am fost de ajutor! {Funda}?
Pai.Intreab`o daca ai vreo sansa la ea.pana la urma n`ai nimic de pierdut. Poate alta data o sa fie prea tarziu...Intreab`o.Nu mai sta pe ganduri!
Auzi...mai bine lasa fetele si pune mana pe un abecedar sa inveti si tu sa scrii romaneste
Pfuuui. Intreab-oo. Nai nimic de pierduut. inschiimb ia aree. asta s-a intamplat si cu miinee. dar eu suunt deja fata =]]
sau. Iao la interogatorii pe cea mai buna prietena a ei din clasa =]] Sii o intrebii de cinei placee lui cutaricaa =]]
Sauu cel mai bine e sal pui pe unu so intrebee =]]
Ii dai mitaa ca asa-i in romaniia si gathaa =]]
Gluumesc.
Intreab-oo mai nai nimcide pierduut. tsiam mai spuss. in schimb ea aree.
Buna.
Daca vrei sa afli daca te place sau nu, trebuie sa vorbesti mai mult cu ea.Sa fiti mai apropiati.Si iti vei da seama din comportamentul ei.
Zambeste`i mai des!:d
Sper sa te ajute.
Pa, pa:*