| DoarEu1999 a întrebat:

Salut! Am un iubit pe care nu-l iubesc, el vrea sa ne intalnim maine si vrea sa stea cu mine toata ziua.Cum sa-i spun ca mie nu-mi place sa stau cu el, fara sa-l ranesc?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari ca ai ales sinceritatea. orice metoda doresti sa adopti, daca el are sentimente pentru tine oricum va suferi. important este sa fii sincera de la inceput sa nu-l ai pe constiinta deoarece mai tarziu sa nu fii si tu in postura lui. succes si fii puternica.

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ii spui frumos ca nu mai simti nimic pentru el si ar fi bine daca fiecare v-ati vedea de viata voastra

| darrio2007 a răspuns:

Pai,daca este iubit, cum adica nu il iubesti. Explica-i clar ce gandesti despre el.Subtil.

| ElenaSA a răspuns:

Ii spui ce simti pentru el, ca relatia voastra are si aspecte bune, dar ca anumite aspecte te determina sa pui capat relatiei.Ca puteti sa vorbiti ca prieteni.

| GOtiCKAsasin a răspuns:

Pai ii zici ceva suptil gen:Nu mai am acele sentimente ca la inceput deci imi pare rau sunt sigura ca o sa gasesti o femie minunata pentru tine, n-a fost sa fie
Sper ca te-am ajutathappy

| Cxena a răspuns:

Nu te supara, dragul meu, esti minunat si sunt sigura ca acolo undeva exista o fata care sa te merite si care sa vrea sa petreaca timp valoros cu tine, dar eu simt ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda si nu are rost sa ne chinuim si sa pierdem zile din viata incercand sa fim impreuna;-)