Du-te la el si baga-te in seama. Nu ai nimic de pierdut Crezi ca te faci de ras, sau ce?
Intra in legatura cu el si vezi la ce ajungeti... poate va fi bine poate nu depinde de compatibilitatea voastra.
Dar ce are daca este cu baieti mai mari de ce nu poti vorbi cu el ca doar nu i deranjezi.eu zic sa vorbesti cu el ca sa nu il pierzi, daca si el isi aminteste cat de bine va intelegeati o sa vrea sa isi petreaca din nou timpul cu tine
crede-ma tipule si eu mai dau de ''bulangii'' d-astia, consider ca nu sunt prieteni pe care te poti baza, stai chill nu cred ca e singurul tau prieten incearca sa discuti cu el ..sa-l intrebi daca are vreo problema cu tine, daca e suparat... faceti ceva obisnuit, iesiti pe afara ca, camarazii faceti chestii normale... funda?
Nu e suparat, asta se vede clar ca lumina zilei (scuze ca am uitat sa precizez ) dar faza e ca nu avem timp cand sa mai discutam fiindca avem treaba, e si scoala etc...
Si mie m-i s-a intamplat...era cu un an mai mare si acum el a plecat la liceu si l-am pierdut...era mereu cu colegii sai si imi era rusine sa vb cu el si acum a plecat deci iti recomand sa vb cu el si dacs va intalniti pe hol, nu ezita sa vorbesti cu el...adaca aveti subiect ai putea sta toata pauza cu el.