| blackiedamon a întrebat:

Salut, am un prieten de ceva timp, destul de mult, ne intelegem si tinem unul la altul, dar eu vorbeam cu un tip de dincolo inainte de asta, am vorbit vreo 2 ani pe internet bineiteles si mi-am tot adus aminte de el, acum 2 zile am vorbit si mi-a zis ca niciodata nu m-a uitat, tipul e un casanova si atunci cand am terminat nu a mai vorbit cu mine dintr-o data, vorbea tot aiurea si nu am mai vorbit pentru 3 ani se joaca mult cu femeile dar are o vrajeala foarte buna in el, romantic.si mi-a zis ca am fost singura care l-a suportat si ca vrea ca intr-o zi sa fim impreuna si etc.de toate ca ma iubeste ca bla bla, ma simt foarte vinovata ca am vorbit cu el am rascolit intr-o ciorba stricata si ar fi trebuit sa nu o fac mie chiar imi placea rel.asta fara sens. tin mult la prietenul meu dar nu imi displace sa vorbesc cu casanova deci ce fac?sadoricum vorbim pe net nu e ceva rau, cred. dar totusi! de ce le place femeilor sa fie prostite? pentru dzeu

2 răspunsuri:
| RaDupc12 a răspuns:

Pai nu isi dau seama ca is prostite is fermecate de barbati.Si daca ala care se joaca mult cu fetele casanova inseamna ca s-a jucat si cu tine si ca daca ai fi cu el te-ar insela.Tu decizi. funda?

| strayforlove a răspuns:

Buna. Daca spui ca tu si prietenul tau tineti unul la celalalt, e bine sa ramai alaturi de el. Baiatul celalalt e un casanova, am cunoscut si eu unul odata si am suferit foarte mult dupa el, si-a batut joc de mine. In plus, o relatie pe mess nu se compara cu una normala, care de altfel merge foarte bine. Eu zic saramai cu prietenul tau actual. Fetele sunt prostite de astfel de casanova deoarece ei stiu cum sa vorbeasca cu o fata, stie cum sa fie romantic, cum spui si tu, si stie sa te atraga, iar noi ne lasam pacalite de vorbele lor deoarece ne place sa traim in povesti, fairytale-uri. Trist dar adevarat. Sper ca ti-am dat un sfat bun:*