Cu tine insemnand cu parintii tai ca nu cred ca la 25 de ani ai reusit sa ai casa ta.
Nu poți să obligi omul să faci cum vrei tu, dacă ea nu se simte pregătită, ai răbdare şi fi alături de ea în continuare, dar dacă nu îți place ce se întâmplă, mai bine termină.
Ai uitat sa ne spui cati ani are fata, ca pare micuta de varsta, posibil minora.
Daca nu vrea sa se marite cu tine, nu te iubeste, vrea sa fie intr-o relatie ca sa se afle in treabă.
Vad ca te-au intrebat toti ce varsta are fata. Acum e irelevant daca are 18 sau 30, daca nu vrea sa se marite cu tine ce e greu de priceput ca nu e pregatita pentru viata de familie? Asa si eu sunt cu o femeie dar nu vreau sa imi fac familie cu ea la momentul actual deoarece vreau sa ma concentrez pe cariera. Tu pe de alta parte daca vrei sa iti intemeiezi o familie acum imediat, cauta una care vrea acelasi lucru.
Pai,sa vedem. Imaginea tipic romaneasca e ceva de genu, femeia face tot ca barbatu munceste, de ce sa mai faca si acasa. (poate asta a vazut acasa, si nu vrea sa intre in aceiasi situatie)
Acum spune-mi tu mie de ce in secolul curent orice femeie normala la cap ar vrea sa se duca la munca, sa tina si casa si eventual sa mai aiba grija si de copii.
Revenind la problema ta, tu ai sansa sa ii dovedesti ca nu esti genul ala de barbat, dar cum incepi asa sa continui.
Zi sa vina sa stea cu tine in weekenduri, arata-i ca esti responsabil, si stii sa ai grija de tine. si nu ca o sa astepti dupa ea pentru orice si nimic.
Sau cine stie, poate simte ca o data mutata nu o sa mai aiba aceiasi libertate pe care o are acum.
Asa aveti si ocazia sa va cunoasteti tabieturile unul altuia mai bine; cine stie? poate ei ii place sa manance ouale su branza pe ele, iar pe tine te scoate din sarite ideea.
Sau pe ea o enerveaza ca tu dimineata te trezesti pe stanga in loc de dreapta.
Detaliile astea mici pun presiune pe relatie, fara vreun motiv anume, dar asa se intampla si trebuie sa acceptam asta.
Tu, din cele scrise imi dai impresia ca iti doresti ceva serios, asa ca nu pune presiune pe ea, dar intelege ca e posibil sa existe o frica adanc inradacinata de care nici ea nu este constienta.
Arata-i ca se poate baza pe tine si intr-un mediu domestic, si nu cred ca o sa te mai refuze.
Daca va mutati impreuna nu inseamna ca va casatoriti, indiferent cum ar fi nu vrea, dupa un an de zile doi oameni maturi ar trebui sa locuiasca impreuna, si un an e mult, cateva luni maxim, poate relatia voasta nu e atat de serioasa pe cat crezi.