| Gaby030703 a întrebat:

Salut. Am venit la mare cu taică-miu și stam deja la un hotel de 2 zile. Am venit în aceasta stațiune timp de 6-7 ani și o cunosc extrem de bine, doar ca m-am plictisit grozav și as vrea sa mergem acasă doar ca nu știu cum să-i zic. Am impresia ca dacă ii zic direct nu o sa vrea. Ce sa fac ca să plecăm? Sau cum să-i spun?

6 răspunsuri:
| AnotherGirl a răspuns:

Lasă-l pe tatăl tău să se relaxeze. N-ai idee cât de bine te simți când după un an de muncă îți permiți luxul de a te relaxa. Caută ceva activități pe acolo, sigur găsești ceva de făcut. happy

| CristiDinBucuresti a răspuns:

La mare stai cel putin 10 zile sau 2 saptamini, nu i spune ca vrei sa pleci acasa ca il enervezi, iesi pe plaja mai vezi gagici stai de vorba cu ele, acum depinde ce varsta ai, fa o baie in mare dar atentie sa nu te ineci.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Iesi sa te plimbi si singur, mergeti de dimineata pana seara si in alta statiune, cumpara o carte/revista si citeste.

| johnnny123 a răspuns:

Dar poate că tatăl tău nu s-a plictisit. Poate că după un an de muncă are și el o săptămână de concediu și vrea să se relaxeze la mare. Nu este totul doar despre tine.

| mi25 a răspuns:

E adevarat, o pensionara ca CristiDinBucuresti stau la mare 10 - 15 zile. Tinerii merg la mare si doar pentru 48 de ore.

| Ka0ru a răspuns:

Pretuieste vacanta asta cu el, incearca sa gasesti ceva fain de facut acolo sau intreaba pe cineva daca sunt lucruri interesante de facut.