Ce e aia? Greva foamei? Tu in 10 ani nu ai fost in stare sa inveti nimic care sa iti aduca bani cu laptopul ala? Atunci clar nu meriti unul nou.
Vrei un laptop mai bun? Munceste! In viata nimic nu e gratis. Parintii tai investesc in tine bani pentru scoala, mancare si un trai decent. Datoria lor este sa te intretina pana faci 18-20 de ani incat sa iti poti incepe propria viata fara sa depinzi de ei.
Ei nu sunt obligati sa-ti faca toate poftele fara ca tu sa le aduci nici un beneficiu.
Si in caz de te intrebi, nu sunt batran ca sa ai tu scuza ca toti batranii zic la fel. Am 25 de ani. Tot ce am si ce detin, a fost si sunt din propria mea munca. De la parintii mei nu am plecat cu nimic.
Te-ai gandit ca poate nu are posibilitatea materiala necesara pentru a-l putea cumpara? prin faptul ca tu vrei sa faci greva foamei nu faci decat sa iti faci rau tie si parintilor tai (da asta nu te cred ca te intereseaza din moment ce tu "ameninti"). Incearca sa vorbesti cu parinti tai si intreaba-i daca au bani sa ti-l ia si dupa sa vii cu mofturi de astea...
Am 22
Get a life