| Hazee321 a întrebat:

Salut, anul acesta nu a fost un an bun pentru mine, cel putin sentimental, am avut parte de fete(7 in total) tentative de relatie, la inceput cu fiecare fata la momentul respectiv am spus ca-mi doresc ceva serios, o relatie de durata, in care chiar m-as implica, dar de fiecare data, au plecat, am gresit si eu, dar am ramas acolo, scriind, spunand ce simt si daca imi doresc ceva, in momentul asta am fost lasat din cauza faptului ca ne certam des, ea a zis ca devine toxica, iar eu nu merit asa ceva!
Stiu ca totul s-a dus, nici nu trebuie sa stau sa astept, doar ca intrebarea mea este, ce e cu mine? Gresesc ca imi doresc ceva serios cu o fata? Ca ma implic de parca sunt cu ea de o viata?
Am inceput sa ma consider slab si defect, pentru ca de fiecare data am ajuns sa pierd si este dureros..am scris asta pentru sfaturi pentru ceva, ce as putea face in afara faptului sa astept alta persoana, ce as putea face ca persoana pe care o voi intalni sa ramana cu mine indiferent? Aratandu-i ca nu imi pasa, iar la o cearta sa plec? Pentru ca generatia asta, are la moda treaba asta, iar eu ajung da ma distrug pe mine, dandu-mi sufletul pe tava, multumesc ca ati citit

8 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Te incurajrz sa te rogi Creatorului ca la timpul pe care El il considerapotrivit sa te ajute sa gasesti o fata care Rl stie ca ar fi potrivita sa fie sotia ta.El ne cunoaste cel mai bine si ne vrea binele mai mukt decat noi insine.Sotul meu s-a rugat pentru a - si gasi o sotie de la 17 la 23 de ani.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai ratat 7 relatii cu 7 fete diferite, atunci este ceva rau clar in comportamentul tau, care pune fetele pe fuga si treaba este nasoala, fiindca nu esti constinet de ce faci rau odata ce nu inveti din greseli, dimpotriva, la repeti la urmataorea si tot asa de 7 ori.
.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am fost lasat din cauza faptului ca ne certam des.
ce as putea face ca persoana pe care o voi intalni sa ramana cu mine indiferent? Indiferent de ce?
iar la o cearta sa plec?
Te întâlneai ca să vă certați?
Motivul certei ( certelor)?
Erau probleme fundamentale disputate în cadrul certei ( certelor)?
Care erau aceste probleme?
Certurile cu toate, aveau aceleași caracteristici de la o fată la alta?
Certurile urmau să rezolve ce? O schimbare de atitudine a ei, de comportament? Care era scopul lor? Mă refer la certe ( sau certuri).

| Lioana a răspuns:

Eu cred ca nu stii sa alegi bine fetele. Te arunci prea usor in relații daca ai avut 7 tentative intr-un an.
Nu te mai grabi si nu te mai certa. Fii intelegator.

| haileewatson a răspuns:

Ai si tu problemele tale in interior care probabil te impiedica sa ai relatii sanatoase si de lunga durata. Poate nu ar strica sa mergi la un terapeut sa iti intelegi emotiile mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai totul si ai avut 7 relatii intr-un an? laughing Interesant ca poti oferi acest "tot" la asa de multe persoane... Dragul meu, relatia sentimentala adevarata se construiesti in ani de zile si cu o singura persoana in care investesti. Ce ai facut tu a fost maxim sex cu 7 femei, lucru care permite mi sa ma cam indoiesc ca e si asta adevarat la cum scrii rolling on the floor. Cred ca maxim ati vorbit si ai mai iesit si tu in oras si tu le numesti "relatii". Hai lasa. Ce sa faci? Sa te mai maturizezi, sa nu incerci sa pari mare mascul alpha aici si sa muncesti pentru ceea ce vrei si pentru cine merita.

| MihaiSpeedster a răspuns:

Probabil că ai părut prea disperat. Fii mai chill. Nu mai spune că vrei relație de durată, că ele înțeleg "Ăsta nici nu m-a cunoscut bine și mă vrea de nevastă, e disperat rău… Nu mai scap de el". Ia-o încet, pași mici, lasă relația să decurgă natural, nu forța nota. O să ai timp să discuți despre ce vrei mai încolo puțin.

| VMarceline a răspuns:

Te implici prea mult, cumva pari genul de persoana disperata de o relație.