Nici tu nu mai ai o vârstă să te cuprindă emoțiile când discuți cu o femeie,trebuie să ai orgoliul tău ca bărbat,păi ce bărbat e ăla care se lasă moale în fața unei domnișoare? Frate,dacă îți place o fată du-te și discută cu ea, lasă timiditatea că pentru ăștia bătrâni nu e bună. Poți avea succesul să îți întâlnești sufletul pereche oriunde asta depinde de tine și de puțin noroc.
Eu nu înțeleg de ce vrei să pari altcineva, cu ce te va ajuta asta și ce vei demonstra? Rămâi cu ciorba ta, nu încerca să te comporți fals, prostia asta nu ține o viața și la urma cel care va pierde știi cine e.
Automat multe se orienteaza la unu cu casa si masina faina... daca le are pe alea imediat sar pe el, problema ca alea serioase nu vin deloc. Stau si isi vad de viata ele nu abordeaza, apoi sa le gasesti si neavand rabdare prinzi un stres de la atatea incercari. Nu ai incercat sa accepti singuratatea in viata ta? Sant de parere ca e destul de buna decat sa mai tragi sperante apoi sa fi dezamagit - asa vad ca ne arata viitorul, tipul serios ramane singur si se va adapta automatizarii, cel mai sigur va fi o femeie sintetica la comanda care va inlocui femeia de rand special pentru cei care nu mai vor relatii sau isi pierd sperantele in femei + varianta inversata pentru ele adica ul tip sintetizat. Sper sa nu treaca mult pana devine real proiectul, se lucreaza din greu la asa ceva si e o idee excelenta. Important pana la urma e sa te simti bine sa razi si sa dai sub coada, ca e robot sau uman tot la fel te face sa te simti numai ca omul mai greseste mai inseala sau nu inspira incredere la un moment dat.
Incepe online, vad ca la scris esti bine, si dupa ce stabilesti o punte mai lunga de comunicare, poti incerca o intalnire.
La intrebarea trecuta tin minte ca ti'am scris 'sa TACI', si asta ai facut.
Foarte rau.
Cand te vei duce pe o aplicatie de matri, continua sa scrii, nu vei pierde nimic.
Si eu sunt singur si probabil nu-s timid unde nu mi-a venit inca hormonul. Sa explice RAY cum sta precis treaba, dar... Nu e rau sa nu fii tu pentru a fi placut de altii atat timp cat urmaresti un scop serios. Fake it until you really do it Eu am analizat peste 2000 de romani, comparativ cu hobby-urile mele, in proportie de 97% sunt niste fulgi de nea plictisitori. Cel mai probabil daca nu faci mare lucru esti perfect pentru Romania. Ce hobby-uri ai? Cati bani faci? Ai muschi? Haine atractive? Momentan majoritiatea fetelor, din cauza social network trends, nu se mai uita la mamaligi instabile financiar si vaide ei.
KILL THEM ALL. No hope for the Human race
Totul tine de statistica. Natural era ca buna parte din barbati sa moara in razboaie. Asa cu totii am putea avea partenere. Insa democratia asta a dus ca lumea sa se umple de barbati. Mondial ca toti sa aiba partenere ar fi nevoie de inca 1 miliard de fete.
Iti recomand câteva cărți ca să iti șlefuieasca puțin mintea;
Atitudinea este totul de Jeff Keller și pdf
https://drive.google.com/......KQxaN/view
Eu am citit-o in trei zile Arta Seducției. Un citat puternic care mi-a rămas in minte este acesta :
"Nu trebuie sa fii femeie ca sa te placa o femeie."
Timiditatea dă-o încolo! Până când vrei sa fii așa?
Tu te-ai plăcea pe tine daca te-ai vedea de undeva? Încearcă sa te vezi prin ochii altora.
Timiditatea, la fel ca îngrijorarea si teama, nu au ajutat pe absolut nimeni. Pe când optimismul si îndrăzneala sunt de aur.
Uită-te la Dana Budeanu, până si ea pare ca un bărbat, tu de ce nu ai putea?
Si eu is cam deodata cu tine insa nici nu mai incerc, nu mai obosesc a baga de seama fetele. Asta e omule nu ai/avem nici o sansa. Toate fetele au 1 partener si vreo 10 urmaritori care de abia asteapta sa se desparta. Daca as/am incerca am fi urmaritorul nr 11. Nea Nu merita. Se poate trai si singur.
Se traieste mai bine singur decat cu un normie care sa fie gen: Nu te mai uita la anime, nu te mai uita la memes, nu mai programa, ia o viata etc. Ce e rar partenera de orice fel dar ce e rar sa vezi pe o fata inteligenta. Dar totusi, pica in aceeasi categorie ca noi, nu suporta barbatii care fac "De ce te uiti la X de faci Y etc."
Sunt fix in aceeasi situație, când afli un răspuns spune-mi-l și mie.
(Mie mi s-a tot spus "ai mai multă încredere in tine, cine te place, te place așa cum ești", dar la mine nici nu se uita cineva așa ca? la mine este mai rău?)
Mario1996 întreabă: