| Annitu a întrebat:

Salut.are cineva pierce in buza? ziceti-mi si mie.doare? curge sange? se poate infecta?

se cunoaste gaura?
ca nu vreau sa afle mama ca imi dau...sad

Răspuns Câştigător
| nathalie a răspuns:

Daca ti-o faci acasa:
1.doare
2.curge putin sange
3.se poate infecta
4.se cunoaste gaura

daca o faci la un salon:
1.nu doare ca iti face anesetezie
2.nu curge sange
3.nu se poate infecta numai daca nu ai grija la igiena
4.se vede gaura

ps:s-ar putea sa iti curga apa, sucul, lichidele prin gaura;-)
ai grija de tine>big grin

40 răspunsuri:
| madalinaangel98 a răspuns:

Eu mi-am dat singura gaura si nu am nimichappysi nici nu mi-a curs sange big grin

| biiu a răspuns:

Mai eu am avut pirce in buza.mi-am dat sngura gaura.sh de durut o fost o durere suportabila de curs sange nu prea.iti curge ca sh cand te-ai fi intepat atta...l-am purtat 4 zile [stau cu bunici si nu prea m-au vazut ei]da dup 4 zile mi sa inflath un pic sh l-am scos sh mi-a ramas semn. gaura mi s`a astupat dar semn mia ramas.sh mi-am dat dat o data gaura adica ieri da am facut`o pre mica sh astept sa se astupe...Deci daca tu vrei sa-ti faci fa`ti dar daca mama ta e tt timpul ca gura pe tijne si iti observa orice miscare km greu sa nu til vada.dar in casa poti sa til skoti sh afara sa til pui. Orice ai alege sper sa fie bine sh t Pop

| claudia_2464 a răspuns:

Doare doar un pic dar sa stii ca gaura se cunoaste insa gandeste-te bine poate dupa o sa iti para rau bine la inceput o sa iti placa dar te plictisesti repede de el faci ce vrei eu te sustin kiss ai grija de tine

| clauddette a răspuns:

Eu mi-am facut gaura cu branula, si mi s-a infectat, am bagat pierce'ul si l-am purtat doar o zi deoarece a fost insuportabil, inauntru mi-a aparut un punct mic si alb(puroi) si nu stiu ce sa mai fac, o sa ma duc maine la o farmacie. In caz ca iti dai ia acul si fierbe-l apoi lasa-l in spirt si usuca-l bine. Ai grija sa nu iti nimeresti vreo vena. Eu zic ca nu e o idee asa buna

| clauddette a răspuns:

Ce ma?
1- NU doareraised eyebrows Si cu si fara anestezie nu doare, depinde cat de frica iti e de ace.
2- NU curge sange decat daca iti nimeresti vr-o vena, ma rog.
3- NU trebuie sa-l dai cand vrei jos, dupa ce iti dai gaura trebuie sa il ti maxim 3 saptamani fara sa-l dai jos. Si trebuie sa dezinfectezi permanent locul. Mie mi-a trecut gaura, e mult my bine fara la 16 ani am sa imi dau in IDM gaura, in caz ca iti doresti asa mult du-te si tu in IDM dai cativa bani dar macar acul ala e steril si nu exista asa multe riscuri.

| ana_6275 a răspuns:

Numy spuneti frate ca doare ca nu stiu cum, mai iti zic super sigr, eu am avut. mi-am facut singura...nu m-a durut...a curs potin sange, dar nu cine stie c.si gaura nu se vede. zici ca ai un cosh.aa sh de scos dupa ctva zile. nici ai mei nu stiau sh il scoatem mereu, il bagam sa nu se astupe gaura, dupa iar il scoteam.deki stay linistita poti sa-ti faci. imi fac si eu maine iar ca nu mi-am my pus ca eram cu examenele de cls a8a sh n'aveam cum sa'l ingrijesc pup:* idul meu sa-ti arat poza cum se vede fara pierce fetytza_vysurilor_tale

| RaLLuRoCKer a răspuns:

Daca chiar vrei un pierce la unele magazine sunt cercei cu magnet sunt chiar rotunzi. Mai bine du-te si cauta decat sa regreti sau sa te certe mama ta ca nu ai ascultat-o. sper ca ti-am fost de ajutor

| ionela_4971 a răspuns:

Nu m-a durut deloc a fost ceva rapid. a 2a zi mi s-a umflat olecutza buza dar nu sa infectat.Sange nu curge, unde mi.am facut eu gaura pentru pierce mi.a zis ca il pot scoate doar dupa o saptamana... happy

| hElEnA_2872 a răspuns:

Nu-ti curge sange si oricum parintii trebuie sa afle,mai mult e frica am avut si eu cercel in buza,dar nu poti sa mananki si daca atingi cu mancare te enervezi.din cand in cand trebuie sa-l mai invarti, ca sa nu se prinda, ai grija d u pup

| biBy_6036 a răspuns:

Eu mi-am dat cu acul acum 3 luni. daore foarte putin. dupa ce dai gaura doare putin. anestezia cu xilina nu este recomandata... poti avea alergie... curge sange decat cu branula :p. se poate infecta. curge puroi, trece peste 2-3 saptamani, gaura se cunoaste.au trecut 2 luni si tot se cunoaste happy