| celmareinvata a întrebat:

As dori sa aflu ce origine are numele de familie,, Colacea". Am inteles ca iti poti da seama din ce popor te tragi, cu ajutorul numelui de familie.

4 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Ai un nume romanesc.Provine din "colac". I s-a adaugat sufixul -ea specific multor nume romanesti:Bunea, Milea, Ciorbea. Poate ca un stramos de-al tau avea cuptor si cocea colaci pentru diferite ocazii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar numele polemis?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numele tau inseamna in limba greca, colacease=purtator de cuvant sfant, ma numesc dr. mihai stavila si cu asta ma ocup te rog contateaza-ma pe numarul aceasta de telefon 0762618757 deoarece numele tau poate sa fie unic si se poate chiar sa fi stranepotul lui greconiuss, purtator de cuvant al marelui nostradamus si tu poti sa ai puteri magice deoarece greconiussa baut dintr-un lichid numit iud ca toti fii fiilor lor sa aiba puteri magice asa a facut si faruson, karuptod si marud toti cei cu numele de famile colacea, faura, cada, manea care stiti ca stramosii vostri provin din grecia sau din alte tari contactati-ma. puteti castiga multi bani. biroul meu este in bucuresti in sectorul 5 puteti sa va interesati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine ma cheama coman pot sa stiu din ce popor ma trag?