Mda... Cand vorbesti cu o fata prima data sa nu o vezi ca pe o viitoare iubita. Cosider-o cea mai buna prietena ca ea sa stie ca poate sa aiba incredere in tine. Dupa totul vine de la sine. Si nu incerca tu sa ii arati ei ca poti. Incearca sa faci asta cumva ca ea sa se prinda, dar sa nu fi evident. Dar ce zic eu... ce stiu eu despre asta
Mai intai autoanalizeaza-te.Vezi daca tu ai calitatile pe care le pretinzi viitoarei tale prietene.Ramai totusi increzator.Te vei indragosti curand si nicio analiza a calitatilor pretinse nu va mai rezista.S-ar putea sa-ti schimbi scara de valori.
Oh. Pai fi tu insati. Lasa fetele sa vina la tine zau asa.
Singura mea problema e ca nu gasesc pe cineva care sa aiba calitatile pe care le vreau eu.Intelegeti?
Dar ceri prea multe poate. Atata timp cat tu o sa o iubesti si ea pe tine, ce mai conteaza calitatile?
Nu cred ca cer asa de mult trebuie doar sa fie sincera, onesta, inteligenta, manierata si cam atat.
Anumite defecte as putea sa le accept, sigur.
Trebuie sa fie iubire man in primul rand. Stiu ce crezi. Dar asteapta, totul o sa fie bine, atata timp cat esti tu insati.
"De ce vrei sa culegi fructele cand sunt verzi?"
A... Nu chiar. M-am tot gandit sa o fac Sigur ar iesi ceva frumos.
Dar astea nu stiu, imi vin asa
Tu ar trebui sa scrii.
NietzscheFrumosSiDesteptSunt întreabă: