O poza cu tine pusa in rama :*
O poza cu tine si ea pusa la fel in rama :*
Poti sa ii dai ceva la care tu tii foarte mult (bratara, sapca etc ) :*
Pai iti dau eu o idee.Sa inveti foarte bine acest an sa fi cuminte si cand va veni din Italia in vizita sa ii arati carnetul de note asta 1 si 2 ai putea sa i cumperi niste flori.Tu alegi. Succes
Mereu isi va aduce aminte de tine, doar e mama ta. Poate nu trebuie sa ii cumperi mare lucru, niste cuvinte alese bine, niste flori si un "te iubesc" si un cadou lucrat de tine e mai mult decat suficient.
Ai o infinitate de opţiuni. Depinde şi de personalitatea mamei tale şi de bugetul tău.
Dacă mama ta este elegantă îi poţi face cadou o bijuterie, un parfum.
Dacă este şi elegantă şi practică îi poţi face cadou un ceas de mână.
Dacă este iubitoare şi nu pune preţ pe obiecte, poţi înrăma o fotografie cu tine sau o fotografie care îi place foarte mult. Astfel va vedea zilnic o mică parte din trecut.
Dacă nu suportă să cheltuieşti prea mulţi bani poţi face chiar tu ceva. Găseţi pe net o mulţime de opţini.
Sper să găseţi cadoul potrivit şi că te-am ajutat!
Cel mai bine ii dai ceva facut de tine.O felicitare, o bratara, un desen sau orice iti trece prin cap, in functie de talentele pe care le ai. bafta
Bună!
Cred că am eu o idee drăguţă. Caută în PC o poză mai recentă cu voi doi şi mergi la un magazin unde poţi personaliza lucruri. Spune-i celui de acolo să-ţi imprime imaginea pe o căniţă. Eventual să scrie "Mama, te iubesc mult!". Când va bea apă îşi va aminti mereu de tine. Îi poţi cumpăra şi un buchet de flori pe care să i le dai împreună cu căniţa.
Pa-pa.
Buna, cel mai bine ar fi sa ii faci ceva de mana. eu as zice...o perinita in forma de inimioara ( un burete taiat in forma de inima) pe care sa il coşi si apoi sa scrii ceva ..de genu "te iubesc mult, sa nu uiti niciodata asta!"
Un ceas; e un obiect pe care-l poarta zilnic si-si aminteste cu drag de tine.
Ar trebui sa ii daruiesti ceva original, facut de tine sau cumparat. Daca as fi in locul tau i-as cumpara o rama si as pune in ea o poza cu mine si cu ea, sau o perna personalizata pe care sa scrie "Te iubesc mami"si o poza cu tine si cu ea
Sper ca te-am ajutat!
Fundita?
Un album foto plin de poze cu voi in momente frumoasa, amuzante si memorabile. Si la fiecare poza ar fi frumos sa scrii ceva simbolic.
Fa-i un CD cu melodiile ei preferate din tinerete, iar din cand in cand editeaza cate o melodie si zi acolo pe intro "mami, te iubim, ai grija de tine"
superstar_2793 întreabă: