Incearca sa te calmezi si gandeste-te la orice altceva decat la asta, nu-ti umple tot timpul cu stari de stres si "gelozitate", incearca sa gandesti pozitiv si asteapta sa vezi ce se intampla.
Gelozia in exces e o boala. Daca nu vei merge la un psiholog sa te tratezi o vei pierde, ori pentru ca se va satura sa o terorizezi ori in defavoarea altuia.
Mai sunt cupluri in care parteneri nu se insala si si daca ar fi sa te insele ce mare scofala? Nu te mai iubeste si gata.
Tu nu o iubesti pe fata asta tu deja esti obsedat de fata asta, ca sa nu mai spunem ca ai un orgoliu mai mare decat orce iubire posibila.Nu mai pretinde ca o iubesti pentru ca cea care te iubeste e ea daca sta cu tine in conditiile astea tu esti doar orgolios, obsedat si mandru.
Dramatizezi m-ai rău ca o femeie, daca ai grija de ea si nu exista certuri multe s-au bătati n-are de ce sa meargă cu altul... părerea mea!
Mai nene! De culoare si/sau fara bani femeia a decis sa fie sotia ta si sa aiba copii cu tine. O simti rece datorita neincrederii tale in sentimentele ei, dar daca tu ai in cap anumite scenarii nu inseamna ca sunt si adevarate. Am avut si uneori am exact aceeasi problema cu sotul meu: cand il vad gelos si ma acuza ca nu il iubesc normal ca devin mai rece pentru ca acuzatiile lui sunt nefondate. El si bebele nostru (care urmeaza sa se nasca) sunt cele mai importante persiane pentru mine, nu credeam vreodata ca voi fi in stare sa iubesc pe cineva cum ii iubesc pe ei. Numai ca sotul meu isi da seama ca greseste si atunci devine cine este el: un sot iubitor, increzator si cu multa putere de dragoste fara gelozie.
Gelozia omoara dragostea celui de langa tine. Ce ai tu de facut este sa alungi scenariile din cap si sa te bucuri de familia ta. Arata-le dragoste, afectiune, incredere ca veti muta si muntii din loc impreuna. Daca vii cu acuze sau supozitii ca "nu ma iubesti", "eu nu sunt asa bun", "daca ne vom deaparti" etc., foate acestea se vor transpune in familia ta pentru ca iti obosesti sotia cu astfel de tampenii, si obosita fiind atunci chiar va cauta bratele unui alt barbat care o va odihni. De ce nu ai fi tu barbatul care o odihneste sufleteste?
Hai! Ai incredere ca va fi bine, nu te mai compara, nu mai acuza, nu mai discuta despre posibile scenarii sumbre. O femeie care iubeste, niciodata nu va insela un barbat care o iubeste si o odihneste sufleteste. Succes!
Apai daca te-a ales asa negru, urat si fara bani, iti dai seama ce mult te iubeste...
Iar daca te-ar iubi pentru ca esti alb, frumos si plin de bani, chiar nu ar merita sa iti bati capul.