Spune-i direct, daca nu o faci degeaba te gandesti, la un moment dat oricum trebuie să-i zici.
Am incercat dar de fiecare data cand sa fac lucrul acesta ma pierd si in cele din urma renunt
Nu conteaza de cat timp te cunosti cu ea, doar intreab-o...e cel mai greu lucru de spus, imi amintesc cand am facut-o prima data, am spus o fraza rapid ca pe o poezie cu ochii inchisi ))...cuvintele astea va trebui sa le spui si tu, mai devreme, sau mai tarziu..asta e ceea ce trebuie sa faci.
Singurul lucru pe care il poti face in situatia asta este sa vorbesti cu ea despre sentimentele tale. Daca nu ai curajul sa vorbesti cu ea fata in fata o poti face pe facebook
Stiu ca acesta ar fi lucrul corect dar nu stiu cum sa fac sa-i spun direct sau putin mai subtil? ceva de genul din ceea ce-i spun eu sa se intealeaga acesta
Pai bati mici apropouri despre o posibila relatie... glumite din care sa se inteleaga ca tu o placi. Daca simte la fel pentru tine, iti vei da seama si atunci va fi momentul cand ii vei putea pune direct intrebarea. Apropo, ca un mic sfat: nu te astepta sa faca ea primul pas. S-ar putea sa ramai asteptand
Mersi
Buna,Trebuie sa o cuceresti in mod original..depinde de ce'i place. flori, cadouri.
Surprinde'o frumos!
anonim_4396 întreabă: