| Ciprian964335345 a întrebat:

SaluT.As dori si eu sa stiu cum pot convinge o fata sa fie prietena mea.Ce anume ar trebui sa fac? Tin sa mentionez ca o cunosc de cativa dar nu am avut tangente decat de anul trecut.Vorbim pe facebook ne intelegem bine dar cand sa o intreb daca vrea sa fie prietena mea ma pierd si renunt.Ea s-a despartit recent de iubitul ei. Avem anumite puncte in comun insa uneori imi da impresia ca nu ma place.

9 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Spune-i direct, daca nu o faci degeaba te gandesti, la un moment dat oricum trebuie să-i zici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru început spune-i că o placi.

| Ciprian964335345 explică (pentru anonim_4396):

Am incercat dar de fiecare data cand sa fac lucrul acesta ma pierd si in cele din urma renunt

| patriciu4 a răspuns:

Nu conteaza de cat timp te cunosti cu ea, doar intreab-o...e cel mai greu lucru de spus, imi amintesc cand am facut-o prima data, am spus o fraza rapid ca pe o poezie cu ochii inchisi laughing))...cuvintele astea va trebui sa le spui si tu, mai devreme, sau mai tarziu..asta e ceea ce trebuie sa faci.

| FirstAid a răspuns:

Singurul lucru pe care il poti face in situatia asta este sa vorbesti cu ea despre sentimentele tale. Daca nu ai curajul sa vorbesti cu ea fata in fata o poti face pe facebook

| Ciprian964335345 explică (pentru FirstAid):

Stiu ca acesta ar fi lucrul corect dar nu stiu cum sa fac sa-i spun direct sau putin mai subtil? ceva de genul din ceea ce-i spun eu sa se intealeaga acesta

| FirstAid a răspuns (pentru Ciprian964335345):

Pai bati mici apropouri despre o posibila relatie... glumite din care sa se inteleaga ca tu o placi. Daca simte la fel pentru tine, iti vei da seama si atunci va fi momentul cand ii vei putea pune direct intrebarea. Apropo, ca un mic sfat: nu te astepta sa faca ea primul pas. S-ar putea sa ramai asteptand

| Ciprian964335345 explică (pentru FirstAid):

Mersi

| rebella98 a răspuns:

Buna,Trebuie sa o cuceresti in mod original..depinde de ce'i place. flori, cadouri.
Surprinde'o frumos!