Nu am eu mare experienta in asa ceva dar totusi o sa imi spun parerea
Am si eu cam aceeasi problema cu iubita mea... tot timpul se supara daca ii spun ceva. Parerea mea e ca trebuie sa lasati unul dupa altul.
Adica chiar daca nu esti de acord cu el lasa-l sa spuna ce are de spus si aprobla`l in tot ce zice... fiti mai ingaduitori unul cu altul
Acuma cate o cearta doua tot o sa fie pentru ca nu exista relatii fara asa ceva
Si nu s`ar mai numi relatie daca nu va`ti certa
Sper ca te-am ajutat!
Nimanui nu-i place controlul.Lui ii place daca seful.il tot convinge sa faca ca el? In astfel de situatii,cel mai bine e, sa faceti totul impreuna.Ii vei invata gusturile, obiceiurile, etc.
Esti credincioasa? Poate relatia voastra cu Dumnezeu este cauza problemelor din relatia dintre voi.
Buna.nu mai fii asa mofturoasa sa fii fericita ca esti maritata si ca te iubeste cineva.sa fii fericita ca esti sanatoasa si ai unde locui.sint oamenii bolnavi care nu se pot face bine.sint tinerii fara casa si fara banii de casatorie. daca vrei sa fii fericita mai lasa si tu de la tine.de ce esti nervoasa? sotul este omul care il iubesti si te iubeste.ai noroc ca esti cu el. fii mai rabdatoare mai calma oricine poate gresi in viata.o data ai dreptate tu o data are el dreptate.nu este nimeni perfect.traieste-ti viata si nu mai face mofturi.o sa fuga barbatul tau la alta daca tipa atit de mult la el.
Doamna, intr-o relatie se pune problema de acceptare sau neacceptare.Adeca ma, asta sint si gata.Eu te accept asa cum esti, tu de ce nu poti? Este inutil doar sa credem ca putem schimba pe cineva daramite sa incercam s-o facem.Omul poate va incerca sa se schimbe si va face un efort in sensul asta dar se va pierde pe sine caci nu va mai fi el insusi ci va fi cineva conform cerintelor mele si atunci se pune problema ca trebuie sa aleg intre un "original"si un fals.Intreaba-l si pe el ce prefera.
Exact invers. incearca sa lasi dupa el . o sa fie mai bine daca lasi dupa el si incearca sa te autocontrolezi sa nu te crizezi cand te enervezi ca o sa vezi ca rezolva multe ...