| victorionut a întrebat:

As vrea sa-mi fac o prietena, pentru ca m-am saturat sa stau singur. Poate cineva sa ma ajute sa rezolv problema asta? Vreo/un fata/baiat care sa imi dea vreun sfat, sa-mi faca cunostiinta cu o fata sau alta varinta. Merci!

8 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Nu cred că pe TPU îţi poţi găsi o prietenă însă îţi pot da un sfat dacă tot ai postat întrebarea. Caută pe Facebook fete din oraşul tău şi încearcă să le cunoşti mai bine, leagă prietenii dar reale. Nu trăi în lumea virtuală că nu îţi va fi bine.

Succes!

| RAY a răspuns:

Salut,cauta pe facebook fete din orasul tau e cea mai buna solutie parerea mea apoi mersul prin cluburi,cunostine,site-urii de matrimoniale desi nu prea sunt pers serioase pe net majoritatea sunt falsi, ipocriti, le e frica de realitate, intra cu fetele in discutie real, isi vb din multi ani pe net ca pe chat stau mai mult rebuturi

| milan9 a răspuns:

Este necesar in primul rand să-ţi faci prieteni buni happy, persoane care sa aiba aceleasi valori ca si tine...

Este întotdeauna nevoie de ei (deşi se spune că în viaţă poţi avea doar unul sau doi prieteni cu adevărat buni, la bine şi la greu, mai mulţi de atât fiind un lucru foarte rar, depinzând de firea noastră).

Este necesar să fim deschişi, prietenoşi, pentru a ni-i face pe TOŢI cei din jurul nostru prieteni, pentru a ne face viaţa mai uşoară (chiar dacă nu toţi vor trece de-a lungul timpului "probele" prieteniei).

În ciuda tuturor deamăgirilor vieţii avem nevoie de a acorda mereu şi mereu şanse şi încredere (în limitele demnităţii şi ale socializării umane) celorlalţi pentru a ne întreţine astfel armonia şi propriul echilibru. happy

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Vezi aici câteva sfaturi care te pot ajuta să legi singur prietenii valoroase:

http://www.jw.org/......guratatea/

http://www.jw.org/......-prieteni/

Sper să te ajute.

Cele bune!

| Cσcσ a răspuns:

Hey,de ce nu iti faci o prietena in viata reala? Nu vad cum te-am putea ajuta noi facandu-ti cunostinta cu cineva.

| poftabuna a răspuns:

Fetele de astazi sunt plictisite de baieti monotoni ca tine, fii unic fa ceva inedit, de exemplu:puneti 30 de cercei in nas.

| LizGreen a răspuns:

Bună! Nu cred că te-ai gândit prea bine când ai postat întrebarea... Aici nu-i locul potrivit! O să ai o prietenă la momentul potrivit și o să-ți placă de ea! Știu cum e să te simți singur dar, încercă să-ți ocupi timpul liber, poate o să te simți mai bine! Găsește-ți un hobby! Fă ceva ce-ți place! O să-ți treacă cu siguranță! Nu știu eu prea bine... poate e și vârsta de vină! Mult noroc oricum!