| oProasta a întrebat:

Salut, as vrea sa pun o intrebare referitoare la familie si in special despre mama mea. Ea detine niste poze si filmari cu mine ce mie mi se par jenante. Am discutat cu mama si mi-a promis ca nu le arata nimanui. Nu ma imtelegeti gresit, e o mama buna dar a trimis si a aratat tuturor rudelor si prietenilor. Uneori vorbeste despre ceea ce face referinta la personalitatea mea. Rudele de obicei râd si eu schițez un zambet doar ca sa nu vada ca imi vine sa plang. Am inceput sa tin secrete fata de ea. Refuz sa discut cu mama pentru ca ma jenez. Nu i-as putea zice "nu sunt un subiect de barfa " in față. Oare eu sunt problema in relatia intre mine si ea? Nu vreau sa ajung in punctul in care o s-o urasc.

Răspuns Câştigător
| Sabs28 a răspuns:

Ceea ce tu percepi ca fiind jenant, oamenilor mai in varsta li se pare simpatic sau hazliu. Altfel se vad lucrurile de la 40 de ani incolo. Bucura-te ca mama ta e langa tine, intr-o zi ii vei duce dorul

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Spune-i că te deranjează să aibă acele poze.

| AliGab a răspuns:

Daca nu vrei sa ajungi sa o urasti, ia-ti inima in dinti si spune-i cu frumosul ce te deranjeaza. De obicei mamele sunt foarte intelegatoare