Pentru bani si familie sa-ti risti viata asta inseamna ca te sacrifici si atunci trebuie apreciat gestul; eu nu stiu daca as avea curajul sa o fac si nici sa-mi las sotul sau copilul sa o faca. In primul rand conditiile de acolo precum si oamenii cu care intri in contact ( nu ma gandesc la cei din armata ci la bastinasi) si suferinta lor...
Nu si sa stii ca ma bucur ca este asa. Acolo e un loc prea periculos si din acest motiv ii apreciez mult pe cei ce au curaj sa se duca acolo pentru o cauza nobila
Da nevoile te imping de la spate sa faci pasul acesta, dar cum reusiti sa treceti peste aceasta perioada, mai ales ca cel plecat este chiar persoana pe care o iubesti cel mai mult.
Daniela, sotul meu a plecat ieri, 23 ianuarie 2010, in Afganistan... e cumplit. Am un copil care ma mai intareste dar. noptile sunt cele mai grele, dar nici zilele nu sunt chiar usoare, plang mereu, pe unde apuc sa nu ma vada baiatul. Curaj pentru noi si Dzeu sa ii apere pe ei.
Si iubitul meu urmeaza sa plece si imi este foarte greu sa accept.nici nu vrau sa ma gandesc cat o sa-mi fie de greu
Eu am avut
si acum k a venit
e socat.
chiar in vara asta
in spatele lui un tank a calcat pe o bomba si. oamenii aia au murit
a ramas socat q gandul k putea fi el victima
deea233love întreabă: