Nu pot spune ca faza cu zodiile sunt 100 la suta baliverne insa cei care se apleaca prea mult la vorbele astrologilor, ghicitorilor, chiar si al popilor pupand toata ziua icoane nu sfarsesc prea bine, asa ca te sfatuiesc sa pui intotdeauna ratiunea ta pe primul loc nu ce zic altii.
varsatorii se inteleg cel mai bine cu gemenii, asa se zice, chiar am avut o iubita varsator vreo 2 ani, ne-am inteles bine insa pana l-a urma ne-am despartit si acum sunt casatorit si fericit alaturi de o balanta.
antrenorul frantei domenech, introducea jucatorii pe teren numai in functie de zodie si de ce ziceau astrele inaintea meciurilor, si uite cum nationala frantei s-a facut de tot rasul de 10 ani incoace.iordanescu pupa icoanele si dadea bani grei pe la popi si manastiri sa castige Romania, insa Romania castiga numai cand jucau baietii bine.
concluzie, iubire poate exista inclusiv intre un fluture si un pestisor. si crede-ma nu sunt nici macar in aceiasi specie dardecum zodii compatibile.
Aha mersi. dar nu vreau pentru mine si nici nu ma bazez pe asta. a fost doar din curioazitate
si...sunt de acord cu tine ca nu trebuie sa ne bazam pe astre.
:*
sweetie întreabă: