Nu, nu merită să mai încerci ceva. Atitudinea ei este foarte clară și la obiect. Dacă era atrasă de tine și voia o relație cu tine acum făceti 1 an de relație. Concentrează-te pe dezvoltarea ta. Succes.
Eu zic sa nu incerci nimic si sa nu te mai gandesti la ea. Stiu ca e dificil, dar daca incerci, sunt sigur ca nu vei avea parte de reactia pe care ti-o doresti tu din partea ei si vei avea de suferit. Aminteste-ti, s-a despartit de tine! Faptul ca ti-a spus ca vrea sa se concentreze pe scoala, e vrajeala. Eu sunt convins ca ea are pe altcineva.
Ea te a respins nu merita niciun efort sa faci pentru ea, ea nu te place si lasa o uita o, cauta ti pe altcineva.
Faptul ca a zis ca nu isi doreste o relatie pentru ca e ocupata cu scoala e de fapt o minciuna. E un alt fel de a spune ca nu isi doreste sa fie cu tine. Dar oamenii in general gasesc o explicatie, ca sa nu sune asa brutal raspunsul. Problema e foarte simpla. Cand vrei sa fii cu cineva, esti. Toata lumea merge la scoala sau munceste. Unii oameni care au o cariera foarte dezvoltata (0.01 la suta) au si ei relatii si familie etc. Deci faza cu faptul ca este ocupata a fost doar o minciuna, ca sa nu te faca sa te simti prost. Singura chestie utila pe care o poti face pentru binele tau emotional e sa gasesti o cale sa iti scoti din cap obsesia pe care ai facut-o pentru ea. Adevarul este ca nici macar nu o cunosti bine, nu ati mai vorbit de mult. Intre voi nici macar nu exista o relatie de amicitie. Nu exista niciun fel de relationare. Pentru ca ai obsesia pentru ea, nu poti dezvolta relatii cu alte fete si ajungi sa zici ca niciuna nu e suficient de buna. Esti indragostit de o fata pe care nu o cunosti aproape deloc. Totul este o fantezi. Asa ca parerea mea este sa treci peste, sa vorbesti cu mai multe fete, sa vezi cu care poti dezvolta mai mult decat o socializare si asa mai departe. Nu e ok sa iti pierzi viata gandindu-te la un om cu care ai interactiune zero.
Ce te costa sa o feliciti pentru absolvire? Despartirea a fost una amiabila ma gandesc. Dupa cum interactioneaza poti vedea daca mai este interesata de tine.